Massa càstig per un bon Sitges

L’equip de Victor Doñate juga per guanyar a la primera part però acaba caient en temps d’afegit, al minut 94

Imatge d'arxiu

Sant Pere de Riudebitlles 3 – UE Sitges 2

El futbol va ser poc just en aquest cas amb el Sitges al caure per 3 a 2 a Riudebitlles quan després de com anava el partit el més just hagués estat l’empat. Els sitgetans jugaven els millors primers 45 minuts del que va de campionat, donant continuïtat al futbol exhibit una setmana abans davant el Montserrat Igualada, de toc, de moviments amb un mig del camp creatiu que portava de corcó al sistema defensiu d’un Riudebitlles descol·locat en aquesta fase, un penal rigorós sancionat a l’equip  sitgetà als primers deu minuts de la represa va fer canviar la decoració, conscient de la situació el Riudebitlles potser més experimentat va pressionar de debò, donant la volta al marcador en el temps afegit.

El partit

Fruit del bon joc realitzat per l’equip en aquest inici del matx, un magnífic passi a l’espai per Albert Durango aquest creua la pilota posant el 0-1, en ple festival de joc del Sitges Jaume Jordi s’inventava un xut que surt fregant el gol al minut 19. Una falta a la frontal de l’àrea serveix per que Isaac Ximénez fes el 0-2, arribant al descans manant i de que manera al marcador i en joc l’equip sitgetà.

El cert és que l’equip va seguir amb la mateixa tònica de joc, als primers compassos de la represa però un penal molt rigorós als primers cinc minuts serveix per que el local Adrià Galindo escurci diferencies amb el 1 a2 entrant en el partit, a partir d’aquí és cert que el Riudebitlles va pressionar molt mentre que el Sitges notava l’esforç realitzat.

L’empat a 2 arribava a manca de quatre minuts per la fi però quan semblava que la igualada final era una realitat, en temps d’afegit al minut 94 Pol González veu xarxes rebent el Sitges tota una bufetada en una partit que va merèixer com a mínim sumar, disposant de sis juvenils en aquest enfrontament.

UE Sitges: Javi Dorado, Raul Barneda, Marc Martínez, (Pau 59) Edgard Fontiveros, Álvaro Cardiel, Isaac Ximénez, Jaume Jordi, Marc Navarro, (Álvaro Fajos 89) Albert Durango, (Carles Bordanada 88) Alex Pérez, Marc Molina i Pérez Sánchez.

L’equip torna a jugar a camp contrari, en aquest ho farà el dissabte 27 d’abril al camp d’un Sant Andreu de la Barca en hores baixes.