Tennis Taula

El CTT Vilanova acaba l’aventura a 1a estatal

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 16-04-2019 18:01 Lectures 1605

Derrota per acabar la lliga a primera estatal 2-4 a casa contra el Palma. Amb tot ja decidit els vilanovins es van presentar amb Pablo Alday que va acabar el que malgrat tot s’ha de qualificar de bona temporada seva amb dos punts. Francesc Conde no podia puntuar i tornava a jugar el juvenil de primer any Albert Carmona que perdia en cinc sets un partit. Visitava Casernes com visitant un ex-vilanova Ivan Martínez que sumava els dos punts.

Arriba doncs el moment ja de planificar la propera temporada a segona estatal per intentar tornar a la categoria.

Els filials al play-off

El Vilanova B fa un pas important a Badalona en l’ascens a tercera estatal guanyant 2-4 en el partit d’anada de semifinals. L’equip reforçat amb Rafa Monzó es va arribar a avançar per 4-0 amb dos punts de Monzó, un de Garrote i Ruiz. Els badalonins van salvar mínimament el partit sumant els dos darrers punts, que els dona encara opció a remuntar a la tornada a Casernes.

El Vilanova C es classifica per semifinals del play-off d’ascens a preferent al guanyar 4-2 al Centre Gràcia. 2 punts de Milà i Cepero d’un equip que ha anat guanyant fiabilitat al avançar la lliga.

Derrota per 2-4 del Vilanova D a semifinals pel títol de segons B. Els vilanovins ja ascendits a segona perden amb l’Ateneu 82 Sant Joan Despí del veterà jugador entrenador Quim Pla. Un punt de Cobo i un de Rafel Monzó en una alineació feta amb els jugadors sèniors i veterans del club.

Violeta Escobar un cap de setmana al pòdium del campionat de Catalunya

Cap de setmana a Valls dels campionat de Catalunya d’edats, que obren els benjamins. La protagonista Violeta Escobar que ha sumat medalla en totes les competicions que ha participat. Per equips fent equip Vilanova-Ganxets Reus arribaven a la final, en dobles es proclamaven campiones amb Laia Casanova, qui precisament li barrava el pas a la final en individuals. Així un cap de setmana per emmarcar de Violeta, que demostra que pot estar entre les millors de Catalunya i Espanya de la seva edat.

En masculí dos equips presentava el Vilanova. L’equip A arribava fins els quarts de final, quedant en la posició setena finalment. L’equip B tercer a la fase de grups, guanyava el partit per les posicions al Sabadell D per 3-1, quedant en vint-i-setena posició final.

En individual entraven al quadre Albert Feliu i Bernat Gimeno, el primer perdia en primera ronda i el segon als vuitens de final. Bon paper en dobles de Feliu-Gimeno que arribaven fins als quarts de final.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No