Natació

La vilafranquina Laia Sicart aconsegueix una quarta posició al campionat d'Espanya

La nedadora vilafranquina Laia Sicart. Eix

Del 6 al 10 d'abril, es va celebrar a Sabadell, el campionat d'Espanya absolut "OPEN" de natació, la competició més important de la temporada a escala nacional.

La nedadora vilafranquina Laia Sicart, del Club Natació Sant Andreu va participar en 4 proves. En els 50 lliures, va aconseguir una millor marca personal de 26.34 que la col·locaven quarta espanyola en la final d'aquesta prova.

En els 50 papallona també va aconseguir entrar a la final on va acabar setena. També va participar en les proves de 50 esquena i els 100 papallona.