Tennis Taula

Edgar Mataró campió del Top Català adaptat

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-04-2019 20:30 Lectures 1708
Edgard Mataró al podi del Top Català adaptat. Eix

Edgard Mataró al podi del Top Català adaptat. Eix

El jugador vilanoví de tennis taula adaptat, Edgar Mataró, enguany a les files del CETT Esparreguera, ha disputat a Valls, aquest cap de setmana (19 d’Abril) el Top Català Adaptat de tennis taula, competició que només disputen el 10 millors jugadors del rànquing català.

L’Edgar Mataró degut a l’any 2018 d’inactivitat per intervenció quirúrgica, tenia molt pocs punts al rànquing actual, partint com el número 7 i cap de sèrie número 3 del seu grup.

L’inici de la competició marcaria el desenvolupament general de la mateixa per l’Edgar, donat que els dos primers partits eren fonamentals. En primer lloc contra el número 2 del grup, el tarragoní J. Rodríguez, partit que malgrat alguns nervis inicials però amb una gran serietat i disposició mental va guanyar per 3-0. El  segon partit era contra el cap de sèrie J. Azcon, i va ésser aquí on el palista vilanoví desplegava un excel·lent joc que el duia a una contundent victòria per 3-0 apuntant a fites importants en el dia. La resta de partits del grup Edgar guanyava de forma clara i implacable, quedant primer de grup i passant a les semifinals del Top.

En la semifinal apareixien alguns nervis del jugador vilanoví, els quals influïren en la derrota en el primer set de la semifinal contra R. Lacambra, no obstant l’actual palista del CETT Esparreguera mantenia una gran concentració. Els següents sets mostraren la superioritat mental i tècnica d’Edgar guanyant la citada semifinal per 3-1 i arribant a la final de la competició.

La final era a priori el partit més difícil, donat que s’enfrontava contra el seu company al CAR i a la selecció espanyola de tennis taula adaptat, Ricard Sabio. Malgrat la teòrica igualtat dels dos jugadors, en aquesta final el palista vilanoví fou superior mentalment i va desplegar un gran joc tècnic que el conduïa a una gran victòria per 3-0, proclamant-se Edgar Mataró com Campió Top Català Tennis Taula Adaptat 2019.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No