Hoquei patins

Marc Grau no continuarà al Noia Freixenet

CE Noia Sant Sadurní d'Anoia 29-04-2019 16:23 Lectures 1101
Marc Grau. Marlon Càtedra / Hockey C

Marc Grau. Marlon Càtedra / Hockey C

El lloretenc Marc Grau no continuarà al Noia Freixenet la propera temporada. Aquest és el primer moviment del projecte esportiu del Club Esportiu Noia Freixenet per la temporada 2019/20.

En declaracions a la web del Club, Grau s’ha mostrat molt satisfet d’aquesta temporada, marcada pel retorn del Noia Freixenet a la Lliga Europea i la classificació pels quarts de final. Tot i aquest anunci, Marc Grau ha explicat en declaracions als mitjans oficials del Club que “sóc conscient dels reptes que el Noia Freixenet té en aquest tram final de temporada”.

A més, assegura que “lluitarà, junt amb l’equip, per certificar que el Noia Freixenet tornarà a estar entre els millors d’Europa”, a més de “batallar per acabar subcampions de l’Ok Lliga i acabar-la sense perdre cap partit a l’Olímpic”.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No