Aquest equip competirà fins el final

L’equip de Xavi Hereu suma la tercera victòria del que va de campionat a camp contrari

Plantilla del CF Sitges-Suburense. Eix

FC Martinenc 1 – CF Sitges-Suburense 4

El Sitges-Suburense pispava tres punts molt bons davant un conjunt de la seva lliga, el Martinenc, l’equip sitgetà que viatjava un cop més en quadre s’inventava un partit molt complet, uns dels millors jugats fora d’Aiguadolç, desequilibrant a un conjunt, el local, que aguantava el ritme al llarg dels primers 45 minuts però que es descol·locava a la segona part, d’aquesta manera aquest Sitges-Suburense te una mica més a prop la salvació, que pot aconseguir en aquesta propera jornada sumant els tres punts a casa davant el cuer, L’Esquerra de l’Eixample, a manca de tres jornades per la fi del campionat, aconseguint d’aquesta manera l’objectiu marcat al principi de temporada

El partit

Ja d’entrada les sensacions que generava l’equip feia preveure que no trigaria en arribar el gol pels sitgetans, ho aconseguia al minut 27 l’extrem Joel Linares que venia d’una lesió que l’ha tingut apartat molt de temps però que ara es troba en un bon moment, la lesió de Guillem Diaz al minut 36 ho va notar l’equip fins que es van acabar d’ordenar els espais que s’havien perdut, de penal empataven els locals al minut 44, abans l’àrbitre s’havia menjat un de clar a l’àrea del Sant Andreu, a la vegada que anul·lava un gol al Sitges-Suburense per apreciar fora de joc, arribant al descans amb el 1-1 al marcador.

La segona part fou un altre historia diferent, l’entrada al terreny de joc de Javi Aroca donava més equilibri en atac així com més arribada, ell mateix al minut 72 culminava una bona jugada d’atac posant el 1-2, a partir d’aquí amb el control al terreny de joc el Sitges-Suburense dominava la parcel·la ofensiva generant clares ocasions de gol, en una magnifica assistència de Javi Aroca, Marc Jornet posava el 1-3 fent el quart per l’equip sitgetà Joel Linares al 91, d’aquesta manera llegint el partit a la perfecció aquest Sitges-Suburense s’emportava un bon triomf i la tercera victòria a camp contrari.

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Bruno, Guillem Diaz, (Marc Vidal 36) Albert Durango (Javi Aroca 46) Xavi Enrique, Guillem Viñola, Adrià Comi (Marc Jornet 60) Kevin Amate, Joel Linares, Pau Almirall i Gerard López.

El Sitges-Suburense rep aquest diumenge al cuer, L’Esquerra de l’Eixample, amb 20 punts sumats del 29 partits disputats, ha guanyat 5, empatant 5 i perdent 19, l’hora d’inici les 17 hores.