HOQUEI PATINS

Victòria del Patí Vilanova a Sant Vicent del Raspeig

Victòria estèril, de moment, dels vilanovins

El Vilanova ha derrotat al Raspeig per 1 gol a 2 en el partit de la jornada 23 de l'OK Lliga Plata disputat aquest vespre en la ciutat alacantina.

Victòria estèril del Patí, que malgrat que a hores d’ara tindria opcions matemàtiques per l’ascens, aquestes van minvar, i molt,després de la derrota –amb les conseqüències sancionadores conegudes-, desprès del partit del Manlleu, i especialment perquè els resultats dels altres equips que tenen opcions jugaven a favor del Patí. Però així és l’esport.

Per la seva part el Raspeig te una renda suficient per evitar el descens, i si ahir hagués guanyat aquesta salvació era pràcticament assegurada.

Poca cosa a comentar del partit sinó que la parimera part va finalitzar amb empat a un gol, marcant primer l’equip local per empatar en la següent jugada el Vilanova. En la segona part un penal, transformat en segona jugada per Gual va donar els tres punts als catalans.

En els minuts finals una targeta blava a Garrido no la van aprofitar els alacantins (a manca d’un minut i mig), per empatar i el Vilanova no va tancar el partir al no aprofitar una directa per targeta blava  contra el Raspèig

C.P. RASPEIG  1  -- C.P. VILANOVA 2

Pista .- Pavelló Municipal  DE Sant Vicens de Raspeig

C.P. RASPEIG (1, 0) Navedo, Arché, Jover, Velasco, Pérez (cinc inicial) Lozano, Noguera, Lax.

C.P. VILANOVA (1, 1) Pol Ferrer, Muntané, Garrido; Gual, Vergés (cinc inicial) Gil, Cuevas.

ARBITRES: Srs J.A. Sanz i J. Martinez

GOLS: 1A PART; 1-0 Arche (min 17,30); 1-1 Vergés (min 17,30); 2A PART 1-2 Gual (min 8) segona jugada d’un penal