Tennis Taula

Edgar Mataró campió de la 2a fase Open Catalunya

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-05-2019 20:30 Lectures 928
Edgard Mataró. Eix

Edgard Mataró. Eix

El jugador vilanoví de tennis taula adaptat, Edgar Mataró, ara al CETT Esparreguera, ha disputat a Barcelona, aquest diumenge 5 de maig, la segona fase de la Open Catalunya Adaptat de tennis taula.

El palista vilanoví ha desplegat un gran joc per arribar al partit final sense haver perdut cap set. En el darrer partit Edgar s’enfrontava al sempre complicat rival del Cardedeu, Joaquim Azcon.

En aquesta final apareixien alguns nervis del jugador vilanoví, els quals influïren per una ajustadíssima derrota en el primer set. No obstant el palista vilanoví després de l’assessorament tècnic pel CETT Esparreguera i una gran concentració, disputava els següents sets de forma contundent, on es mostrà la superioritat mental i tècnica d’Edgar guanyant els tres següents sets seguits, proclamant-se així Campió de la segona fase de la Open Catalunya Adaptat Tennis Taula Adaptat 2019.

Recordem que l’Edgar també va guanyar la primera fase, i ja només resta la tercera i definitiva a disputar el dia 26 d’aquest mes on el jugador vilanoví arriba com a líder imbatut del certamen.

 

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No