Equipaments

El circuit de ciclisme de Vilanova obrirà els dissabtes al matí per a la pràctica d'esport en família

Es podrà practicar ciclisme i patinatge, en dies alterns

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-05-2019 21:49 Lectures 1821
El circuit de ciclisme de Vilanova obrirà els dissabtes al matí per a la pràctica d'esport en família. Ajuntament de Vilanova

El circuit de ciclisme de Vilanova obrirà els dissabtes al matí per a la pràctica d'esport en família. Ajuntament de Vilanova

El circuit municipal de ciclisme de Vilanova i la Geltrú obrirà les seves portes els dissabtes de 10 a 13 hores per possibilitar la pràctica de l'esport d'oci, concretament del ciclisme i el patinatge. Amb l'obertura de la instal·lació al públic en general es pretén fomentar l'Esport en família, que des de fa anys és una de les principals línies d'acció de la Regidoria d'Esports.

En ser un espai d'ús lliure i per tal de garantir la seguretat de les persones que vagin a fer-hi esport, el circuit estableix com a norma que inicialment la 1a i la 3a setmana del mes només s'hi podrà practicar patinatge, mentre que la 2a i 4a setmana del mes estarà reservada al ciclisme.

El circuit, que ja ha obert aquest mateix dissabte 4 de maig, es podrà utilitzar en aquesta modalitat sempre i quan no hi hagi competicions de les entitats esportives que en fan ús de manera habitual.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres