El cuer no aguanta davant un Sitges a mig gas

Els de Victor Doñate son vuitens a la taula amb 49 punts però a dos punts del cinquè lloc

UE Sitges 3 – CF Mediona 1

El Sitges sumava la 15ena victòria del campionat i ho feia davant un Mediona que fa dies que certificava el seu descens a la Quarta Catalana, el partit es va decidir però a la segona meitat degut a les dificultats que van trobar els sitgetans en obrir la llauna, el poc ritme imposat per l’equip facilitava sobretot a la primera part que el cuer, molt disciplinat en la col·locació dificultés més del previst el triomf dels de Victor Doñate que ja es troben a tres partits per tancar un campionat en que han tingut que superar masses complicacions.

El partit

La més clara aproximació la tenia el Sitges al minut 28 amb el llançament d’una falta en que en Jorge Ayala enviava al pal, la sortida de Javi Aroca a la represa donava més profunditat, el primer gol de l’equip arribava al minut 54 aprofitant un passi a l’espai, Isaac Ximénez posava el 1-0 al marcador, el segon el feia Marc Navarro al minut 62 quan l’equip havia trobat la formula de generar perill, de penal, fet a Javi Aroca, un Isaac Ximénez encertat posava el tercer dels seus, escurçant diferències el Mediona de penal al 84, arribant a la fi del matx amb aquest 3 a 1 final.

UE Sitges: Xavi Garcia, Pau Ortiz, Albert Durango, Xavi Rodríguez, Alex Pérez, (Abraham Hunter 62) Isaac Ximénez, (Javi Dorado 84) Edgard Fontiveros, Guillermo Cruselles, Jorge Ayala, Jano Ramos, (Yago Arenas 52) i Marc Navarro.

El Sitges viatja aquest diumenge al camp de l’Anoia, 15è a la taula amb 27 punts, dels 31 partits jugats ha guanyat 8, empatant 3 i perdent 20, quart per la cua els de l’Anoia es juguen molt, l’hora d’inici les 17 hores.