Tennis Taula

Alday no manté el nivell A de l’open Catalunya

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 07-05-2019 10:36 Lectures 1534

Cap de setmana de competició individual amb la segona fase de l’open Catalunya. Pablo Alday que havia assolit el màxim nivell en la darrera fase, però aquest cop no el podia mantenir al perdre els dos partits del grup i un darrer partit de creuament molt dur amb el vilafranquí Manel Redondo en cinc sets.

En el nivell B si el podia mantenir Joan Ruiz i cau al tercer nivell Francesc Conde.

En categories edats destaca el benjamí Bernat Gimeno que arribava fins les semifinals de l’aleví A i això el fa pujar fins l’infantil A en una edat encara molt jove. En juvenil A novè lloc per Biel Gimeno i Albert Carmona, mantenen la categoria B Arnau Mestres i Samuel Encuentra i ascendeix guanyant el nivell C Abel Masegosa, en un excel·lent diumenge. En benjamí A Albert Feliu ocupava un meritori novè lloc.

Tercer lloc pel Vilanova D a segona B

Darrer partit de la temporada pel quart equip, que acaba de la millor manera triomf 2-4 a camp del Sant Cugat. Amb l’ascens ja assegurat fa setmanes, només quedava un darrer partit passades les semifinals. Dos punts de Pere Blanco un de José Cobo i un de Jordi Martínez per finalitzar una molt meritòria temporada.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No