El Bàsquet Sitges aconsegueix la victòria en l’últim partit a casa

Els del Garraf van saltar a la pista decidits a oferir una bona imatge tot i no jugar-se gaire res

CB Sitges - A.E.S.E. A. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 25a.

CB Sitges –Europe Basquetball Academy 73 - A.E.S.E. A 66

Els d’Hospitalet per la seva banda lluitaven per escapar de les possibles fases de descens. Tres triples de Harris i un de Camprubí ajudaven a situar el primer avantatge local, 21-14. Durant el segon període va continuar el domini sitgetà amb una bona circulació de pilota i una notable defensa. Destacar l’actuació d’Elies Velasco, que anotaria 10 dels seus 17 punts totals en aquest quart. A partir del minut 7, però, i coincidint amb la màxima diferència, 40-24, els sitgetans van afluixar el ritme davant d’un AESE que intentava mantenir-se dins del partit. Tot i el parcial negatiu de 2-7 d’aquests últims tres minuts, s’arribava a la mitja part amb el resultat de 42-31. Després del descans el Bàsquet Sitges sortia massa relaxat i ho aprofitava l’Hospitalet que anava retallant distància i es feia amb el control del joc i fins i tot aconseguia capgirar el marcador, 47-48, a falta de dos minuts per acabar el període. Tot i perdre l’avantatge de setze punts, els del Garraf no es van descompondre i acabarien amb una mínima avantatge el quart, 53-50. Als últims deu minuts el Bàsquet Sitges va tornar a la línia de la primera meitat i amb un parcial de 14-5, sentenciava el partit a només dos minuts pel final, 67-55. Un Hospitalet atacant a la desesperada i provocant faltes per aturar el rellotge aconseguia retallar distàncies però amb temps insuficient per capgirar el marcador. Els sitgetans, doncs, aconseguien una merescuda victòria, 73-66.

El Bàsquet Sitges tancarà el campionat a la pista del Club Bàsquet Santa Coloma A el proper diumenge dia 12 a les 19.30h, equip que es troba en plena lluita per la quarta posició amb accés a la fase final, sempre que el Maristes Ademar perdi davant el penúltim classificat, el Bàsquet Molins. En aquest escenari, una victòria del Santa Coloma els situaria quarts i el Sitges acabaria sisè. En canvi, una victòria sitgetana provocaria un triple empat que afavoriria els de Badalona pel bàsquet average i el Sitges acabaria cinquè. Només una derrota de l’Ademar i una victòria per més de 38 punts dels sitgetans els faria acabar quarts.

Camprubí 6,  Haro 8, Domínguez 1, Elies 17, Mauro 4, Harris 16, Josep 6, Boronat 3, Nacho 10, Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  21-14  21-17  11-19    20-16