Feina feta

Els de Xavi Hereu s’asseguren la permanència a manca de tres partits per finalitzar el campionat

CF Sitges-Suburense – Esquerra de l’Eixample. Eix

CF Sitges-Suburense 3 – Esquerra de l’Eixample 0

Amb més dificultats de les previstes el Sitges-Suburense sumen els tres punts davant el cuer, i d’aquesta manera aconsegueixen el seu objectiu tot i no servir de res.  Faltant tres jornades, es a dir, nou punts en joc per finalitzar un campionat que des de l’inici ha estat molt complicat i que tot i això ningú pot negar que aquest grup de jugadors a competit en tot moment.

El partit

Va tenir que picar molta pedra el Sitges-Suburense davant el cuer, els barcelonins generaven ocasions per guanyar enviant fins i tot dos pilotes al travesser, però demostraven el perquè es troben on es troben, per la manca de punteria de cara a barraca, va començar a trobar-se més còmode al terreny de joc l’equip Sitgetà a la represa, ja al primer minut un cop de cap de Viñola s’estavellava al pal i tres minuts més tard ell mateix ho tornava a provar sense encert, va ser el mateix Viñola que en una jugada personal posava el primer dels seus al minut 75, Albert Durango set minuts més tard posava el 2-0 per fer el tercer i definitiu Jose Sánchez, va poder encara ampliar més el marcador Javi Aroca que tot i ser el jugador amb més talent, jugant un molt bon partit, estava en aquest cas amb poca punteria vers el gol.

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Albert Durango, Xavi Enrique (Sánchez Villanueva 55) Viñola, Javi Aroca, Kevin Amate, Marc Jornet (Rubèn Cabrera 46) Joel Linares, Pau Almirall, Gerard López i Marc Vidal.

El Sitges-Suburense viatja aquest diumenge al camp del segon, el Almeda, amb 66 punts comparteix la classificació amb el Terlenka Barcelonista amb 66 punts, l’equip ha jugat 31 partits amb 20 victòries i 5 derrotes, l’hora d’inici les 12 hores.