Partit intens i decisiu

Plantilla del masculí del CNB Vilanova. Eix

Vending Pons CB Igualada 62- CNB Vilanova 68

Dissabte el sènior vilanoví visitava un Igualada immers en la lluita per sortir del descens a territorial. Per la seva banda els grocs podien assegurar-se la tercera plaça del grup..

Sortida amb Javi, Nil, Alex, Sugri i Collados. Els locals surten molt intensos, i els del Garraf no troben el ritme del partit. Sembla que la motivació per evitar el descens s'està imposant a la de ser tercer. Moltes facilitats defensives i poc ritme i lectura en atac, conseqüència 19-11 al final del primer quart. A més els visitants perdien Javi per lesió.

Al segon quart els grocs acceleren el joc, controlen el rebot defensiu i s'aprofiten de l'encert de Burci i Miki de cara a cistella. El parcial capgira el partit i els grocs marxen a la mitja part amb un 30-32 gens definitiu.

Al tercer quart segueix la igualtat, i un gran Gali sobresurt en l'atac vilanoví. La falta de tensió defensiva en els darrers segons de les possessions dels d'Igualada, permeten als locals arribar als darrers deu minuts amb un 42-44.

I si el tercer quart va ser d'en Gali, el quart va tenir dos noms: Alex i Sugri. Dos triples del primer i quatre punts ( i no sé quants rebots) del segon col·loquen als grocs dotze punts amunt als cinc minuts. Una embranzida dels locals posa un 59-62 preocupant al darrer minut, però un nou triple d'Àlex torna a allunyar als grocs. Victòria, 62-68, tercera plaça matemàtica i últim partit de la temporada a Súria per tal d'aconseguir un 18-8 que caldrà analitzar. Seguim.

CNB Vilanova: Sugri (6), Àlex (14), Nil (4), Vargas (2), Lluisgui, Gali (7), Collados (2),Javi (7), Burci (15), Caelles (2), Mateo i Miki (9).

Derrota al camp d’una de les líders de grup del femení del CNB Vilanova

Diumenge a la tarda ens desplaçàvem a la pista del C.B. Castelldefels, un rival que s’està jugant l’ascens directe.

Les vilanovines vam sortir sense cap pressió a jugar, però amb les ganes de derrotar a un bon conjunt i certificar matemàticament la quarta posició.

Un bon primer quart, on vam estar concentrades en minimitzar les pèrdues de pilota, ens va servir per controlar el marcador. El rival únicament va anotar 5 punts en joc. Els altres 5 va ser de 5 tirs lliures.

Primer quart perfecte per dur a  terme els plans  per emportar-nos la victòria: poques pèrdues de pilota, no precipitació ofensiva i partit amb baixa anotació.

Al segon quart, precisament, vam començar a perdre pilotes innecessàries, la qual cosa va permetre a l’equip local  posar-se per davant, arribant al descans amb 4 punts d’avantatge.

A la represa, vam mantenir les distàncies fins al minut 7 del quart (42-37) gràcies a  la bona concentració i determinació ofensiva, però un parcial de 8-2  per les locals, va obrir un forat d’11 punts que ens va fer mal.

Les rivals van estar encertades en l’últim quart (4 triples), i no van deixar apropar-nos al marcador.

Destacar la gran defensa que es va fer a la jugadora número 6 (la millor de la categoria segurament), que va fer 9 punts en tot el partit, quan ella sola fa més de 20 punts cada jornada. Durant la major part dels minuts que va jugar, va ser defensada per la incombustible Eli, que va acabar desconcentrant a la jugadora rival. Però, el Castelldefels no sols és una jugadora.

En apartat ofensiu, destacar per part nostre a Yoyi amb12 punts.

Diumenge vinent, dia 12, últim partit de la temporada a Begues, on ens juguem el quart lloc. Nosaltres tenim un 15 victòries i 8 derrotes, i les rivals un 14-9. Amb un + 29 al nostre favor, en el partit de la primera volta.

Jugadores: Yoyi, Tània, Natàlia, Eli i Noemi (5 inicial) - Noèlia, Clara, Júlia i Raquel.

Parcials: 10-14 / 19-11 (29-25) // 21-14 (50-39) / 20-15 (70-54)