Hoquei patins

Aleix Esteller segella la tretzena temporada consecutiva al Noia Freixenet

CE Noia Sant Sadurní d'Anoia 08-05-2019 17:31 Lectures 549
Aleix Esteller segueix una temporada més al Noia Freixenet. Eix

Aleix Esteller segueix una temporada més al Noia Freixenet. Eix

El Club Esportiu Noia Freixenet i el capità del primer equip, Aleix Esteller, han reafirmat el compromís del jugador per una temporada més al club de la Capital del Cava.

Esteller ha assegurat que “és un orgull poder defensar un any més la samarreta del Noia Freixenet” posant en valor “la temporada que ha fet l’equip” i desitjant “la temporada que ve repetir o poder millorar la temporada que hem fet”.

El capità ha afirmat que “l’equip ha estat molt bé, hem fet una temporada molt bona, penso que en els moments importants potser ens ha faltat un pèl de sort; però evidentment orgullós de tornar a veure l’Ateneu ple, de veure Sant Sadurní il·liusionada pel Noia Freixenet i intentarem no fallar-los per la temporada que ve”.

Finalment, Aleix Esteller recorda que “és un èxit poder tornar a jugar la Lliga Europea, significa haver quedat entre els quatre primers de l’Ok Lliga”.

Des del seu ascens al primer equip, procedent dels equips formatius, Esteller ha guanyat la Copa del Rei d’Igualada (2008), la Copa de la CERS de Forte dei Marmi (2014) i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Com a jugador del Noia Freixenet també ha disputat tres fases finals de la Lliga Europea (2009, 2010, 2011), ha estat finalista de la Copa del Rei de Vilanova (2012), ha disputat els quarts de final de la Lliga Europea del 2013 i 2019 contra el Benfica i Barça Lassa, respectivament; a més de jugar tres Supercopes d’Espanya.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres