Tennis Taula

Edgar Mataró a les portes del pòdium al Campionat d’Espanya universitari

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-05-2019 11:28 Lectures 1070
Edgar Mataró i Dani Castro al Campionat d’Espanya universitari. Eix

Edgar Mataró i Dani Castro al Campionat d’Espanya universitari. Eix

El jugador vilanoví de tennis taula, Edgar Mataró, fent equip amb Dani Castro per la UB (Universitat de Barcelona on actualment cursa els seus estudis), ha disputat aquesta setmana (6-8 maig) el Campionat d’Espanya Universitari absolut de tennis taula.

La parella Mataró-Castro UB, provenia de quedar Campions Catalans universitaris de tennis taula en la modalitat de dobles, en una competició disputada el passat dia 16 de març a les Borges Blanques.

L’equip del palista vilanoví disputava en primer lloc una fase de grup en el qual hi havia tres  equips i només passava el millor. L’equip de la UB va guanyar en un excel·lent duel d’equips a la Universitat de Madrid, integrada per un jugador de divisió d’honor, i també varen guanyar, en aquest cas de forma contundent a la Universitat de Jaén per 3-0, classificant-se pels vuitens de final.

Als vuitens de final es trobaren a la Universitat de Cadis, formada per jugadors de primera nacional, no obstant l’equip de la UB amb el palista vilanoví després de la victòria de grup es trobava en un bon moment de joc i mental, i això es reflexa a la pista on  novament la UBV guanyava de forma contundent per 3-0.

Al quarts de final, i a les portes del pòdium, l’equip de la UB amb Mataró- Castro s’enfrontaven a un dels equips més potents del campionat, la UNED (formada per un jugador de Superdivisió i un de divisió d’honor). Tot i plantar cara a un equip de tant nivell, l’equip de la UB va ésser vençut, i no va poder arribar a les semifinals.

Excel·lent torneig d’Edgar Mataró, que formant equip per la UB amb Dani Castro, queden a les portes del pòdium, en la seva primera participació d’aquest campionat.

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No