Derrota del Patí Vilanova davant el Barça "B"

Derrota del Patí Vilanova davant el Barça B

F.C. BARCELONA “B” 5 - C.P. VILANOVA 3

Discreta derrota del Patí Vilanova en el partit corresponent a la 26èna jornada de l’OK Lliga Plata, davant el Barça “B” i disputat en el Pavelló de les Llars Mundet de Barcelona.

Partit totalment intranscendent i que es va decidir en els darrers dos minuts, ja que fins aquell moment el resultat era d'empat a tres gols - els tres vilanovins de Gual.  Com apuntem l’encontre ja era intranscendent, entre dos equips ubicats en la zona mitja de la classificació, sense perill de descens ni esperances d’ascens.

Cal remarcar que en aquesta competició i en las darreres jornades s’estan enfosquint les opinions a priori, tant de l’ascens per la pèrdua de gas d’algun equip, com per la plaça de descens, que fins fa poques setmanes semblava clara pel Sant Feliu, i avui a manca de dos jornades podria canviar de mans i fer caure al Raspeig.

Del partit dir que el primer gol del Patí, en el darrer terç del primer temps, es va contra-restar  amb l’empat per la transformació d’una falta directa per targeta blava per part del Barça  en el darrer minut d’aquest primer període.

En la segona pels locals es van avançar amb dos gols, i en arribar als darrers cinc minuts  Gual amb dues dianes, la segona de falta directa acumulativa, van igualar el marcador. Desprès, com hem comentat dos gols locals i cap a casa.

Ara  ja sols resten dues jornades, la primera a casa davant el Shum i desprès visita a Lleida, amb una aturada la setmana vinent. El Patí, enguany ja ha complert amb escreix les previsions, malgrat que  potser, i veient com han anat la resta de resultats ens quedem amb la mel de l’ascens als llavis. Però això no ha estat així i no cal pensar-hi. Ara si que toca, a qui correspongui, preparar-se per la propera temporada, en la que, amb la nova distribució de la competició, tocarà rascar-se la butxaca per més desplaçaments, amb poc premi – ascens- que serà molt més car   y no sols econòmicament

Pista .- Pavelló Llars Mundet

F.C. BARCELONA “B”(1, 4).- Edo, Miguelez, Vila, González, Badia (cinc inicial) Trepat, Ordoñez, Gabarró, Garcia

C.P. VILANOVA (1,2) .- Pol Ferrer, Aguilar, Muntané, Garrido, Gual (Cinc inicial) Vergés, Cuevas, Gil

ARBITRES: .- O .i G. Escobar

GOLS: 1A PART: Gual (min 17); 1-1 Miguelez de FD per blava; 2A PART: 2-1 Gonzalez (min 3); 3-1 Ordoñez (min 18); 3-2 Gual (min 20); 3-3 Gual de FDA (min 22); 4-3 Miguelez (min 23); 5-3 Trepat (min 24).