Hoquei patins

Edu Fernández no continuarà al Noia Freixenet

CE Noia Sant Sadurní d'Anoia 13-05-2019 17:05 Lectures 516
Edu Fernández amb la samarreta del Noia. Ivan Gómez - @DF Ivan

Edu Fernández amb la samarreta del Noia. Ivan Gómez - @DF Ivan

La segona baixa del Noia Freixenet pel projecte esportiu 2019/2020 serà la d’Edu Fernández. El jugador igualadí assegura que “ha estat un plaer defensar una samarreta històrica en aquesta temporada tan bona”.

Fernández també ha volgut agrair “al Noia Freixenet per la seva confiança mostrada al llarg d’aquesta temporada”, marcada per la disputa dels quarts de final de la Lliga Europea, de la Supercopa i de la Copa del Rei; a més de la classificació, una temporada més, per a la màxima competició europea.

Exitosa trajectòria

Edu Fernández va arribar al Noia Freixenet el passat estiu provinent del Vendrell. Va començar la seva trajectòria esportiva a l’Igualada HC la temporada 1990/91 fins als 16 anys, on va guanyar tres campionats de Catalunya, un d’Espanya i va quedar subcampió d’un altre campionat d’Espanya. Al Barça, on hi va estar quatre temporades, va guanyar tres campionats de Catalunya i tres Campionats d’Espanya.

La seva etapa esportiva com a sènior la va iniciar, un altre cop, l’any 2002, a la capital de l’Anoia. Al llarg de deu anys va quedar subcampió de la Copa d’Europa, subcampió de la Copa del Rei i subcampió de lliga.

Després del seu pas per l’Igualada va jugar durant dues temporades a La Vendeene on va assolir una Copa de França i, abans d’incorporar-se al conjunt vendrellenc, va jugar un any amb el CP Vilafranca on va quedar subcampió de la CERS.

Amb la selecció catalana ha guanyat una Golden Cup; mentre que amb l’espanyola ha sumat dos campionats d’Europa, una Copa del Món, una Copa Llatina, un Torneig de Montreux i dos subcampionats d’Europa a nivell formatiu: un de júnior i un altre de juvenil.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres