12a pedalada nocturna

La pedalada nocturna de la Festa de la Bicicleta del Vendrell es farà el dissabte 1 de juny

La data s’havia canviat per no coincidir amb la final de la Champions League en el cas que l’hagués jugat el Barça

Redacció El Vendrell 14-05-2019 11:40 Lectures 2085
La pedalada nocturna de la Festa de la Bicicleta del Vendrell es farà el dissabte 1 de juny. EIX

La pedalada nocturna de la Festa de la Bicicleta del Vendrell es farà el dissabte 1 de juny. EIX

La 12a pedalada nocturna, emmarcada en la 77a Festa de la Bicicleta, tindrà lloc finalment el dissabte 1 de juny i no el divendres 31 de maig, com s’havia anunciat inicialment. La data s’havia escollit per no coincidir amb la final de la Champions League en el cas que l’hagués jugat el Barça. Finalment, i atès que això no ha succeït i que els programes de la festa no estaven impresos, s’ha optat per reprogramar la pedalada per al dissabte a la nit.

Aquesta sortirà a les 21h des de la Rambla, i farà el recorregut: El Vendrell – Coma-ruga – El Vendrell. Les inscripcions tenen un preu de 5 € (inclou assegurança, botifarrada i obsequi) i es poden fer fins al 31 de maig, de 10 h a 14 h, a la Regidoria de Festes (la Rambla, 24) i a Big Bikers (c/ Pau Casals, 50-54).

Els menors d’edat hauran de portar autorització. Tots els participants entraran en un sorteig d’1 Cofre VIP familiar cortesia de Viatges Penedès.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No