Derrota en l'últim segon per tancar la temporada del sènior femení del CNB Vilanova

Estava en joc la quarta posició, que finalment ha caigut del nostre costat, al perdre de menys de 29 punts.

Tot i això, les vilanovines vam sortir amb la idea de guanyar el partit per tancar la temporada amb bon sabor de boca.

El primer quart va ser un tanteig entre els dos equips (10-12) amb intercanvi de cistelles.

Segon període on passem de 12-12 a un 12-21 amb un parcial que ens fa pensar en voler marxar del marcador, però finalment, tanquem, el quart amb 7 punts d’avantatge.

I ara sí, al sortir del descans amb la intenció d’anar a obrir distància en el marcador, un parcial de 0-8 semblava trencar el partit. Minut 5 del període i 16-31 favorable. Bon joc i alegria. Però.......11-2 en contra que ajusta el marcador per començar el darrer període amb 6 punts de distància.

Quant faltaven tres minuts de la finalització de l’encontre seguíem amb 7 punts de diferència (després d’un triple de Tània) que ens donava oxigen. Però de nou, desconnexió i 9-0 per les rivals, que a l’últim segon anoten el triple de la victòria, després de no rebre cap falta per part nostre.

Derrota que ens deixa un mal regust, ja que vam estar guanyant des del minut 1. Però diuen que dels errors s’aprèn.

Vam arribar al final amb les forces justes, ja que vam estar de nou amb 8 jugadores per afrontar l’encontre. Cosa que ha estat constant en partits i entrenaments durant l’any, i penalitza a l’hora de conjuntar l’equip.

Content amb la temporada de l’equip, però amb la sensació que ens hem quedat a molt poc d’estar lluitant per posicions capdavanteres, que era la idea a principi de temporada.

Moltes gràcies a totes les jugadores del Sènior Femení (Yoyi, Raquel, Eli, Clara, Natàlia, Tània, Èlia, Júlia, Noelia i Noemi), a les jugadores del Júnior (Inés, Júlia i Aïna), el Sots20 (Judith Collados) i l’equip directiu del Club per facilitar-nos la feina, tant a mi com al meu pare Francesc Navarro, en el primer any compartint equip. A tu també moltes gràcies!!!

Ara a planificar l’any vinent, per fer el millor equip possible, i seguir progressant i gaudint cada any més.

Jugadores: Yoyi, Tània, Noèlia, Eli i Noemi (5 inicial) - Clara, Júlia i Èlia .

Parcials: 10-12 / 6-11 (16-23) // 11-10 (27-33) / 17-10 (44-43)