Bàsquet

Diumenge el sènior vilanoví es desplaçava a Súria per jugar l'últim partit de la temporada

Partit intranscendent per la classificació, amb uns grocs en quadre, males sensacions

CNB Vilanova Vilanova i la Geltrú 15-05-2019 13:24 Lectures 574

Sortida amb Nil, Alex, Burci, Sugri i Caelles. De seguida es veu la poca tensió per part dels dos equips, que contrastava sorprenentment en l'actitud d'altres protagonistes del partit. El joc interior vilanoví s'imposa de mica en mica i s'arriba al final del primer quart amb 11-18.

Al segon quart els locals premen l'accelerador, major intensitat defensiva i bona sortida al contraatac que els del Garraf veuen de lluny amb un balanç defensiu pèssim, mitja part 35-29.

Els grocs intenten entrar al partit a l'inici del tercer quart, però l'equip està ja de vacances. Intercanvi de cistelles, però segueix sense aparèixer el desig de guanyar el partit (63-57 final tercer quart).

Al darrer quart s'intenta entrar al partit amb un canvi defensiu, però ja és massa tard. Tot i això al darrer minut un triple visitant apreta el marcador, però dues errades, segurament degudes a falta de concentració acaba donant la victòria als locals, 74-67.

Final de temporada en tercer lloc, amb un balanç de 19-9. Es podria pensar en una gran temporada tenint en compte que és el primer any a la categoria, i que els de Vilanova han lluitat fins al final per treure el cap als llocs que donaven dret a l'ascens. Però segurament dins l'equip la sensació és d'haver deixat escapar una gran oportunitat, temps de reflexió i presa de decisions. Des d'aquí donar les gràcies a l'equip, al club i a eix diari per la col·laboració.

Bon estiu.

Seguim?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament