Diumenge el sènior vilanoví es desplaçava a Súria per jugar l'últim partit de la temporada

Partit intranscendent per la classificació, amb uns grocs en quadre, males sensacions

Sortida amb Nil, Alex, Burci, Sugri i Caelles. De seguida es veu la poca tensió per part dels dos equips, que contrastava sorprenentment en l'actitud d'altres protagonistes del partit. El joc interior vilanoví s'imposa de mica en mica i s'arriba al final del primer quart amb 11-18.

Al segon quart els locals premen l'accelerador, major intensitat defensiva i bona sortida al contraatac que els del Garraf veuen de lluny amb un balanç defensiu pèssim, mitja part 35-29.

Els grocs intenten entrar al partit a l'inici del tercer quart, però l'equip està ja de vacances. Intercanvi de cistelles, però segueix sense aparèixer el desig de guanyar el partit (63-57 final tercer quart).

Al darrer quart s'intenta entrar al partit amb un canvi defensiu, però ja és massa tard. Tot i això al darrer minut un triple visitant apreta el marcador, però dues errades, segurament degudes a falta de concentració acaba donant la victòria als locals, 74-67.

Final de temporada en tercer lloc, amb un balanç de 19-9. Es podria pensar en una gran temporada tenint en compte que és el primer any a la categoria, i que els de Vilanova han lluitat fins al final per treure el cap als llocs que donaven dret a l'ascens. Però segurament dins l'equip la sensació és d'haver deixat escapar una gran oportunitat, temps de reflexió i presa de decisions. Des d'aquí donar les gràcies a l'equip, al club i a eix diari per la col·laboració.