Empat de justícia

L’equip porta tres partits sense perdre, a manca de dues jornades el cinquè lloc es troba a tres punts

Anoia CE 2 – UE Sitges 2

Un partit més l’equip de Victor Doñate va merèixer molt més de l’aconseguit, els sitgetans però igualaven per dues vegades consecutives el marcador fent el més difícil jugant amb un jugador menys, amb tot i això fins i tot van merèixer guanyar, l’equip vol finalitzar el millor possible a la taula i de fet lluitarà fins el final per aconseguir-ho, demostrant el seu compromís malgrat les lesions arrossegades al llarg de tot el campionat i en aquesta recta final del mateix.

El partit

S´avançaven els locals aprofitant el regal fet per l’equip sitgetà al minut 20, el 1-0, tot i això reaccionava de la millor manera el Sitges gaudint d’ocasions i fins i tot per poder capgirar el marcador, la va tenir en Marc Navarro així com Alex Pérez e Isaac Ximénez, Marc Navarro però al minut 36 empatava el partit acabant una jugada d’atac del Sitges arribant al descans amb l’empat a un.

Als primers minuts de la represa l’equip sortia molt endollat i per feina però al minut 5 en possible fora de joc l’Anoia es tornava a posar per davant, se li complicava una mica més a l’equip sitgetà amb la vermella molt rigorosa a Yago Arenas que li mostrava l’àrbitre al minut 59, jugant en inferioritat numèrica fins el final del matx, el Sitges reaccionava de la millor manera i fins i tot controlant la possessió de la pilota, un gol de traca amb un xut des de fora l’àrea de Marc Navarro certificant l’empat final a dos. Per tant un bon punt degut al que es jugava al camp d’un Noia que s’està jugant el no perdre categoria.

Fitxa Tècnica

UE Sitges: Javi Dorado, Álvaro Cardiel, Xavi Rodríguez, Alex (Guille Cruselles 62) Isaac Ximénez, Edgard Fontiveros, (Pau Ortiz 62) Jorge Ayala, (Cristian Abraham 83) Jano Ramos, (Marc Martínez 62) Yago Arenas, Marc Navarro i Jaume Jordi.

El Cubelles juga al municipal d’Aiguadolç amb la necessitat d’un punt per ser campions.

El Sitges s’acomiada de la seva afició davant un Cubelles que sumant un punt son campions de la categoria, mentre que el Sitges de Victor Doñate te com objectiu quedar cinquens, molt millor que acabar sisens com diu el mateix Victor Doñate, acabar lo millor possible en un temporada que ha tingut un cúmul de negativitat degut a tot el que s’ha patit. Un partidàs que s’iniciarà a les 16 hores en el que aquest Cubelles de Xavi Vilagut començarà a la Tercera Catalana i pot acabar a la Segona Catalana.