Patinatge artístic

Tres diplomes de nivell a les segones proves d'iniciació

CPA Calafell Calafell 16-05-2019 9:46 Lectures 375
Les patinadores del Club Patí Calafell amb les seves entrenadores. Eix

Les patinadores del Club Patí Calafell amb les seves entrenadores. Eix

La secció de patinatge del Club Patí Calafell va presentar un total de tretze patinadores a la segona convocatòria de proves de nivell, amb l’obtenció de tres diplomes.

El cap de setmana de l’onze i dotze de maig, a Reus, la Lucia Solis va aprovar el nivell B lliure, i la Leire Vázquez el nivell C lliure. En la modalitat de figures obligatòries la Mireia Raventós va aprovar el nivell certificat, mentre que la Paula Ruiz al nivell certificat i l’Anna Isabella Arias al nivell A van aprovar una de les figures.

Per altre banda, el mateix cap de setmana de l’onze i dotze de maig va tenir lloc al Vendrell la fase territorial del Camp de Tarragona dels Jocs Esportius Escolars, amb la presència de quatre patinadores del club i els següents resultats: al benjamí B, l’Aitana Doblas va classificar-se setena, i al pre-benjamí B, la Paula Alaya quarta, l’Ariadna Doblas sisena i la Lena Hechevarria setena.

 

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament