Judo

Kenji Uematsu, nou entrenador del Club Judo Olèrdola

Club Judo Olèrdola Olèrdola 16-05-2019 9:54 Lectures 476
Kenji Uematsu. Eix

Kenji Uematsu. Eix

Divendres dia 10 de maig al local Sant Jaume de Moja, el Judo Olèrdola feia la presentació del que serà el nou entrenador del Club per la temporada 2019/2020 i següents. El seu nom és Kenji Uematsu. De pare japonès i mare bilbaïna en Kenji porta el judo a la sang. Ell és llicenciat en INEF, sisè DAN de judo i entrenador nacional de judo.

Té un currículum com a competidor impressionant. Per resumir una mica els seus resultats,  podríem dir que va guanyar sis ors a diferents Campionats d’Espanya, or al Campionat d'Europa de Valladolid Júnior 1995, or al Campionat d'Europa de Montecarlo Júnior 1996, or al Campionat del Món d’Oporto Júnior 1996, plata al Campionat del Mon Universitari de Màlaga 2000, plata al Campionat d'Europa per Equips a Londres 2003, plata al Campionat d'Europa per Equips a París 2004 i cinquè als Jocs Olímpics d'Atenas 2004.

Actualment és seleccionador nacional  a la Federació Espanyola de Judo i D.A. des de juliol de 2014 i assessor tècnic de la Federació Catalana de Judo i D.A.

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament