Futbol

Dues jornades més i això s’acaba

El Sitges-Suburense dona la cara al llarg de la primera part però el desgast ofert així com jugant des de el minut 78 amb un home menys passava massa factura

Toni Muñoz Sitges 16-05-2019 10:43 Lectures 467

CD Almeda 5 – CF Sitges-Suburense 0

L’equip de Xavi Hereu va rebre massa correctiu davant un Almeda que vol aconseguir enguany l’ascens, un Sitges-Suburense que viatjava en quadre amb tan sols un recanvi i que jugava un quart d’hora amb un jugador menys al veure la segona groga Marc Vidal li passava massa factura, tot i això és cert que l’equip donava la cara mentre va poder, demostrant compromís, però també és cert que tan sols resten dos jornades per la fi de la temporada, la millor noticia per l’equip que arriba a la fi molt tocat i fos.

El partit

L’equip sitgetà va tenir recorregut al primer temps tot i encaixar el primer gol als nou primers minuts de joc, a la segona les circumstàncies els portava a la davallada, l’equip aguantava mentre va poder després van anar caient els gols fins la maneta encaixada com finalitzava el partit.

Fitxa tècnica

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Guillem Diaz, Bruno, Adrià Comí, Xavi Enrique, Adrià Sánchez, Joel Linares, Pau Almirall, Gerard López, Kevin Amate, (Rubèn Cabrera al 80) i Marc Vidal .

El proper partit

El Sitges-Suburense rep aquest diumenge en hora poc habitual a les 13’30 hores davant el Carmelo, novè a la taula amb 43 punts, en el que serà el darrer encontre dels sitgetans al Municipal d’Aiguadolç.

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament