El millor comiat a casa

Guillem Viñola amb un hat trick i el gol d’Adrià Sánchez de penal feia que l’equip tanqui el campionat al municipal amb triomf

CF Sitges-Suburense 4 – C.D. Carmelo 3

Amb un horari poc habitual, a les 13´30, i en família, el Sitges-Suburense s’acomiadava a casa guanyant a l’equip barceloní del Carmelo en un partit en que millorava a la segona part i en el que Guillem Viñola amb un hat trick marcava i de que manera el desenllaç del matx, d’aquesta manera i com ha estat la tònica habitual l’equip tornava a oferir la millor imatge amb un futbol pràctic i de control. Tot i això el Carmelo tot i no jugar-se res amb el 4 a 2 es transformava mostrant la seva pitjor imatge i poc esportiva repartint estopa i de que manera acabant amb dos jugadors expulsats amb vermella directa.

El partit

Li va faltar ritme per part als dos equips a la primera part en un encontre en que no es jugaven res ni un ni l’altre, Guillem Viñola al minut 42 posava el 1-0 guanyant l’esquena als defensors, empatant el Carmelo dos minuts més tard empatant a 1 amb el que s’arribava al descans.

Molt diferent es va presentar els segons 45 minuts començant a tenir en Guillem Viñola el malson pels defensors barcelonins, al minut 52 en Viñola posava el 2-1 i al 58 ell mateix posava el 3-1, de penal Adrià Sánchez posava el 4-1, sent a partir d’aquí quan començaven a repartir estopa i de que manera,  expulsant l’àrbitre dos jugadors barcelonins amb vermella directa, tot i això dos gols en els darrers minuts del Carmelo deixava el 4 a 3 final en un acceptable partit del Sitges-Suburense i darrer d’aquest equip al Municipal d’Aiguadolç davant la seva afició.

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Bruno, (Javi Aroca 70) Guillem, (Josep Bernardo 70) Albert Durango, Xavi Enrique, Viñola, Cabrera, (Cruselles 54) Kevin Amate, Joel Linares, (Xavi Martínez 70) Pau Almirall, Gerard i (Adrià Sánchez 54).

El Sitges-Suburense tanca la seva participació al grup 10è de la Tercera Catalana jugant al camp del Dinàmic Batlló 10è a la taula amb 41 punts, del 33 partits jugats han guanyat 11, empatant 8 i perdent 14, aquest diumenge dia 26 a les 17 hores i darrer partit de Xavi Hereu a la banqueta.