El Patí s'acomiada de la temporada a Les Casernes amb victòria sobre el Shum

Els vilanovins acabaran sisens a la classificació

El C.P. Vilanova ha derrotat per 4 gols a 3 al Shum Maçanet en el partit corresponent a la 25èa jornada de l’OK Lliga Plata disputat en la vesprada de dissabte al Pavelló de la Plaça de les Casernes amb discreta assistència de públic per la coincidència amb la final de la Copa del Rei de futbol.

Aquest ha estat el darrer partit del Patí a Les Casernes aquesta temporada i que també podria haver servit, (com és habitual en aquestes situacions) per acomiadar a algun jugador. Insistim que això ho diem en condicional ja que sols hi ha rumors però sense confirmació oficial. Haurem d’esperar per veure quins moviments hi hauran en la part esportiva, desitjant que es mantingui el bloc i si pot ser millorar-lo

Partit intranscendent pels dos equips que des de feia setmanes havien fet els deures, i que ha complert amb el desig local d’acomiadar-se de la seva afició amb una victòria.

Del partit dir que ha estat més distret pels moviments en el marcador que pel propi joc, i que en la primera part que ha finalitzat amb empat a un gol (Aguilar i Hernandez) parlavem de partit de “costellada”

La segona part s’ha animat amb els gols. Primer Presas -l’home més perillós dels visitants- s’ha avançat, però en arribar al minut 12 el Pati ha capgirat el marcador amb dos gols en menys d’un minut, el primer d’Aguilar i l’altre de Gual de falta directa acumulativa. El partit s’ha convertit en un anar i tornar, totalment obert, perdonant el Vilanova varis atacs d'un contra el porter, però Vergés ha ampliat el marcador a manca de 10 minuts.

El Shum s’ha llençat a l’atac, -no es volia afegir a la festa local,- i a manca de quatre minuts ha escurçat diferències, però ha estat dos minuts jugant en inferioritat per una targeta blava totalment innecesària quan restaven dos minuts i 20 segons. El partit no ha donat més de si.

Ara a esperar noticies i dissabte a tancar la temporada a Alpicat

C.P. VILANOVA  5 - SHUM FRIT RAVICH 3

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA (1, 3).- Ferrer, Vergés, Gual, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Gil, Cuevas, Vilches, Donoso (p.s.)

SHUM FRIT RAVICH (1, 2).- Ramirez; Fernández, Font, Gallardo, Presas (cinc inicial) Pujol, Hernandez, Tarres

ARBITRES: Srs. F. Moreno i L. M. Ortiz

GOLS: 1A PART: 1-0 Aguilar (min 7); 1-1 Hernandez (min 12). 2A PART 1-2 Presas (min 8); 2-2 Aguilar (min 12); 3-2 Gual de FDA (min 13); 4-2 Vergés (min 15); 4-3 Hernandez (min 21)