Hoquei patins

El Vendrell perd 1 a 5 amb el Lloret i ja no depèn d'ell mateix per a la permanència

CE Vendrell El Vendrell 27-05-2019 12:51 Lectures 567
CE Vendrell - CH Lloret. Eix

CE Vendrell - CH Lloret. Eix

El CE Vendrell va perdre 1 a 5 amb el Lloret en el partit corresponent a la penúltima jornada de l'OK Lliga. Amb aquest resultat, el CE Vendrell ja no dependrà d'ell mateix per aconseguir la permanència en l'últim partit de la temporada, que jugarà el proper dissabte 1 de juny, a les 20 h, a la pista del Lleida.

Al final de la jornada 29, el CE Vendrell, el CP Vic, el CH Lloret Vila Esportiva i el CP Alcobendas han quedat empatats a 29 punts. Per
aconseguir la salvació, els homes dirigits per Lluís Delriu hauran d'aconseguir un millor resultat que dos dels altres tres equips.

Els partits dels atres clubs implicats són: PAS Alcoi – CP Vic, CH Lloret Vila Esportiva – PHC Sant Cugat i CP Alcobendas – Barça Lassa.

Pel que fa al partit del passat dissabte, des de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell es vol agrair la bona resposta de l'afició vendrellenca que va omplir bona part de les grades del Pavelló del Club per donar suport a l'equip, fent una menció especial a la penya Orgull Roig i Negre que sempre està al costat de l'equip, acompanyant-lo a tot arreu. El proper dissabte toca ser a Lleida. Mai sol!

Fitxa tècnica

CE VENDRELL (1): Gerard Camps (p), Xavi Crespo, Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, i Guido Pellizzari - cinc inicial – Pablo Nájera, Gerard Miquel, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Ot Arbós (p).

CH LLORET VILA ESPORTIVA (5): Ferran Serra (p), Lluís Grau, David Plaza, Àlex Grau i Moisès Aguirre - cinc inicial – Adrià Farré, Antoine Le Berre, Joan Gelmà, Joel Noguero i Andreu Ramon (p).

Gols: 0-1 (12') David Plaza; 1-1 (28') Emanuel Necchi; 1-2 (29') Lluís Grau; 1-3 (30') David Plaza; 1-4 (30') Lluís Grau, i 1-5 (36') Moisès Aguirre.

Àrbitres: Daniel Villar i Iñigo López.

Targetes: blaves a Pablo Nájera (21'), a Adrià Farré (21' i 46'), a Àlex Grau (24') i a Xavi Crespo (27').

Faltes: CE Vendrell: 9 / CH Lloret: 8

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres