Tennis Taula

El CTT Vilanova recupera posicions a la tercera fase de l'Open Catalunya

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 27-05-2019 12:56 Lectures 913

Cap de setmana de competició individual. 3a i darrera fase de competició. Pablo Alday arriba a semifinals del nivell B i això li permet recuperar el nivell A assolit anteriorment. Entrant al quadre guanyava a l’olotí Oriol Puigmal i perdia a semifinals amb Martí Folch dels Lluïsos de Gràcia.

Francesc Conde també recupera el nivell B al arribar a semifinals del C guanyant a Edu Solsona de l’Hospitalet i Carmona del Cardedeu. Al creuament amb el veterà David Saiz de l’Ateneu ja no va poder a semifinals.

En juvenil Biel Garrote arriba a semifinals del A i li obre la porta a entrar al sènior B altre cop. Perdent amb Ivan Fernández del Mollerussa, qui a la vegada havia eliminat a Joan Ruiz als quarts de final. Arnau Mestres i Abel Masegosa mantenen el nivell B assolit amb anterioritat.

En Infantil A Bernat Gimeno no pot guanyar els seus partits. Ja era un mèrit enorme sent benjamí arribar a competir en infantil. En benjamí A, Albert Feliu ocupa la novena posició i va guanyant posicions i punts de rànking.

Proper cap de setmana pels campionats de Catalunya absoluts.

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No