Tennis Taula

El CTT Vilanova recupera posicions a la tercera fase de l'Open Catalunya

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 27-05-2019 12:56 Lectures 592

Cap de setmana de competició individual. 3a i darrera fase de competició. Pablo Alday arriba a semifinals del nivell B i això li permet recuperar el nivell A assolit anteriorment. Entrant al quadre guanyava a l’olotí Oriol Puigmal i perdia a semifinals amb Martí Folch dels Lluïsos de Gràcia.

Francesc Conde també recupera el nivell B al arribar a semifinals del C guanyant a Edu Solsona de l’Hospitalet i Carmona del Cardedeu. Al creuament amb el veterà David Saiz de l’Ateneu ja no va poder a semifinals.

En juvenil Biel Garrote arriba a semifinals del A i li obre la porta a entrar al sènior B altre cop. Perdent amb Ivan Fernández del Mollerussa, qui a la vegada havia eliminat a Joan Ruiz als quarts de final. Arnau Mestres i Abel Masegosa mantenen el nivell B assolit amb anterioritat.

En Infantil A Bernat Gimeno no pot guanyar els seus partits. Ja era un mèrit enorme sent benjamí arribar a competir en infantil. En benjamí A, Albert Feliu ocupa la novena posició i va guanyant posicions i punts de rànking.

Proper cap de setmana pels campionats de Catalunya absoluts.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres