Tennis Taula

Edgar Mataró campió de l'Open Catalunya adaptat

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-05-2019 13:05 Lectures 1927
Edgar Mataró. Antonio Álvarez

Edgar Mataró. Antonio Álvarez

El vilanoví Edgar Mataró, actualment jugador del CETT Esparreguera, ha disputat al palau Reina Elisenda de Barcelona, avui diumenge 26 de maig, la tercera i darrera fase de l’Open Catalunya Adaptat de tennis taula.

 

El palista vilanoví arribava com a favorit després de vèncer les dues primeres fases. Així com a cap de grup, aconseguia guanyar tots els partits d’aquest i passava com a primer de grup a les semifinals.

En les semifinals s’enfrontava a un jugador que retorna aquesta temporada a la competició, Juan Blanca del CTT Salou, amb un bon nivell de joc i rival complicat. En l’afany de guanyar apareixien alguns nervis del jugador vilanoví, també fruit d’una gran quantitat de punts perduts per reds i/o cantonades, en especial els dos darrers del quart set que produïa un 2-2 en el marcador, per arribar a un cinquè i definitiu set. Després de l’assessorament tècnic del CETT Esparreguera i una gran concentració, disputava el definitiu set de forma contundent per guanyar-lo en un clar 11-2.

Sorpresa a la final, on el teòric rival per aquesta J.Azcon del CTT Cardedeu perdia a les semifinals contra en J. Rodriguez de CTT Nàstic de Tarragona. Així Edgar s’enfrontava al tarragoní després d’unes disputades semifinals però en un bon estat físic i de concentració. El palista del CETT Esparreguera demostrava en aquest cas la seva condició de favorit i s’imposava en un contundent 3-0 a la final. Aquest resultat, juntament amb les dues victòries en les fases anteriors, fa que l’Edgar es proclami enguany Campió de l’Open Catalunya Adaptat de tennis taula.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No