El Sitges tanca el campionat golejant a La Múnia a domicili

L’equip de Victor Doñate acaba 7è a la taula amb 54 punts, dels 34 partits jugats ha guanyat 16, empatant 6 i perdent 12

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

A.E. La Múnia 3 – UE Sitges 6

El Sitges aconseguia el darrer triomf del campionat fent sis a La Múnia al seu camp, l’equip d’en Victor Doñate d’aquesta manera tanca una temporada que ja iniciava malament degut a tenir que fer la pretemporada fora del municipal d’Aiguadolç i que després no s’ha tingut la paciència per creure en el seu projecte, un Sitges que ha anat de menys a més amb una proposta futbolística convicent, creient en tot moment en el juvenils, cobrint i de que manera las absències de l’equip per lesions al llarg de la temporada, però amb tot i això és cert que a Victor Doñate li ha faltat continuïtat, ningú pot dubtar de la feina realitzada, però des de la junta directiva sitgetana s’ha pensat en iniciar un altre de nou que ha portar amb la integració de la Joventut Ribetana, tancant el pas a un tècnic jove i de futur que després d’aquest darrer compromís ja comença a treballar pel nou amateur del Cubelles.

El partit

Un solitari gol fet per Marc Navarro al minut 7 marcava una primera part en que l’equip sitgetà va imposar el seu ritme davant els locals de La Múnia  sabent aguantar bé el ritme posat pel Sitges però que li va passar factura a l’equip de Jordi Cano a la segona part.

Empatava el local Oscar Sánchez als dos minuts de la represa, reaccionant el Sitges en forma de gols i bon joc de l’equip de Victor Doñate a partir del minut 57, després d’una jugada de tres tocs Jaume Jordi s’inventava el 1-2, tres minuts més tard era Isaac Ximénez que culminava el tercer gol, al 74 Cruselles fa el 1-4 i dos minuts més tard Cardiel que havia sortit un quart d’hora abans marcava el 1 a 5, en cinc minuts el locals cobrien l’expedient amb dos grans xuts posant el 3 a 5, fent el sisè i definitiu Isaac Ximénez al 89, tancant d’aquesta manera amb molt bones sensacions tancant una temporada en que hi hagut de tot.

UE Sitges: Xavi Garcia, Marc Martínez, Xavi Rodríguez, Isaac Ximénez, Edgard Fontiveros, Pau Ortiz (Álvaro Cardiel 62), Guille Cruselles, (Jano 79) Jorge Ayala, Albert Durango, Yago Arenas, Marc Navarro i Jaume Jordi.