Futbol

No poden jugar la segona part per falta de jugadors

L’equip de Xavi Hereu tanca la seva participació al grup 10è de la tercera Catalana amb 40 punts i 12è a la taula

Toni Muñoz Sitges 29-05-2019 11:26 Lectures 1035

Dinàmic Batlló – UE Sitges

El Sitges-Suburense  s’acomiada d´aquest grup 10 sense contar amb suficients jugadors per jugar la segona part al camp del Dinàmic Batlló. L’equip viatjava amb el posat, es a dir amb onze jugadors, però va veure com sense recanvis i degut a les lesions va haver de renunciar a seguir jugant després del descans quan anaven perdent per 4 gols a 0, d’aquesta manera tanquen una temporada molt complicada, en un grup desconegut i difícil però ningú pot discutir el compromís dels jugadors i el seu tècnic, en Xavi Hereu, malgrat tot ho han donat tot partit a partit, tot i saber en les darreres jornades que alguns no seguiran al club la propera temporada. 

El partit

És cert que per fi s’acaba un campionat que s’ha fet molt llarg però en que l’equip ha sabut competir fins el final, en aquest cas un cop més els que van viatjar van donar la cara en tot moment però tan sols van poder aguantar una part encaixant quatre gols, han estat 34 jornades en que l’equip ha sumat 40 punts, amb 11 victòries, 7 empats i 16 derrotes, marcant 58 gols i encaixant 70. 

En aquest darrer partit el Sitges-Suburense en aquest grup 10è va viatjar amb aquests jugadors: Alex Serrano, Guillermo Cruselles, Bruno, Guillem Diaz, Albert Durango, Xavi Enrique, Guillem Viñola, Rubèn Cabrera, Pau Almirall i Gerard López.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No