Promoció

Camí a la 1ª Nacional Catalana

El CPS Sitges juga aquest divendres el partit d’anada davant el Roda de Ter

Toni Muñoz Sitges 29-05-2019 18:46 Lectures 691

CPS Sitges – Roda de Ter

Dos eliminatòries ha de superar el CPS Sitges per jugar la propera temporada a la Primera Nacional, primer serà el Roda de Ter que també finalitzava quart al seu grup.

Els dos partits es disputen aquest cap de setmana, el d’anada es juga a Pins Bens aquest divendres al punt de les 21’15 hores en el que un bon resultat és l’objectiu de l’equip per afrontar el segon enfrontament amb garanties per passar l’eliminatòria.  

Mentre que el de tornada es juga el diumenge, la sortida de Sitges serà a les 15´30 hores des de el pavelló de Pins Bens, el club ha posat un bus pels jugadors i aficionats que vulguin anar a donar suport al equip a Roda de Ter.

Passant aquesta primera eliminatòria l’equip es trobarà a dos partits de l’ascens a la Primera Catalana Nacional, un dels rivals possibles pot ser el Barca Lassa.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No