HOQUEI PATINS

El Patí Vilanova surt golejat de Lleida

El Lleida Alpicat ha golejat per 8  a 1 al C.P. Vilanova en el darrer partit de la temporada oficial que es va disputar ahir al vespre al Pavelló d’Alpicat amb una molt  bona entrada de públic que no ha deixat d’esperonar als seus jugadors que han arribar a aquesta última jornada amb aspiracions al ascens, limitades això si, ja que ells havien de guanyar però depenien d’altres resultats, al estar la lluita per les dues places en un mocador con col·loquialment es diu.

Al final s’han quedat a un punt d'aquest ascens que ha estat pel Taradell i pel Palafrugell, al guanyar aquests dos equips el seus partits en les seves visites davant el Liceo “B” i el Vilafranca.

Res a dir de la derrota vilanovina, que fa una mica de mal pel resultat 8 gols a 1, però cal considerar que la derrota era normal pel que hi havia en joc pels locals que presenten uns números espectaculars de gols fets (133 en total i 45 més que el Taradell que ha pujat) i per contra el Vilanova que feia setmanes que tenia garantida la permanència i avui ha anat a Lleida amb un sol canvi de jugador de pista.

En la primera part aviat l’Alpicat ha inaugurat el marcador, i malgrat que Vergés ha fet l’empat quatre minuts desprès, s’ha arribat al descans amb avantatge local de3 gols a1. En la segona part, piconadora local fins a la golejada final.

De moment podem dir que cara a la propera temporada ens deixa l’Erik Gual que va a Calafell, i que la resta, entrenador inclòs, està pendent de confirmació oficial.

FITXA TECNICA

Pista Pavelló Alpicat

C.E. LLEIDA ALPICAT (3, 5).- Casals, Piñol, M. Serret, J.M. Serret, Zilken (cinc inicial) Ariza, B. Salvadó, A. Salvadó, Alsina

C.P. VILANOVA  (1, 0 ) .- P. Ferre, Muntané, Garrido, Aguilar, Vergés, (cinc inicial) Gual

ARBITRES: .-Sr. Godia i Picó

GOLS: 1A PART; 1-0 Piñol, (min 3 ; 1-1 Verges (min 7), 2-1 B. Salvadó (min 15) ; 3-1 Piñol ( min 21). 2A PART; 4-1 J.M. Serret ( min 3) ; 5-1- Zilken ( min 8) ; 6-1- B. Salvadó  ( min 19) ; 7-1- B. Salvadó ( min 21) ; 8-1- Ariza ( min 23)