Hoquei patins

El CE Vendrell perd 5 a 2 a Lleida

CE Vendrell El Vendrell 02-06-2019 19:15 Lectures 547

El Vendrell va perdre 5 a 2 a la pista del Lleida en el darrer partit de la temporada i va certificar el seu descens a l'OK Lliga Plata. Ara ja
toca pensar en la confecció de la plantilla per a la propera temporada i treballar per tornar a pujar al més aviat possible.

Des de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell es vol agrair la col·laboració de les administracions, patrocinadors, empreses i comerços que han fet possible poder gaudir d'un equip a l'OK Lliga i a competicions europees les darreres nou temporades. Gràcies famíies de la base i col·laboradors particulars que també heu fet la vostra aportació i que heu vingut als partits a animar l'equip. I cal fer una menció especial a la penya Orgull Roig i Negre que, acompanyats per Grada Jove, sempre heu estat a tot arreu i en totes les circumstàncies.

A partir d'ara és important poder continuar junts amb el suport i la col·laboració de tots per tornar a posar l'hoquei del Club d'Esports Vendrell a la màxima categoria. Visca el Vendrell.

Fitxa tècnica

Lleida Llista Blava (5): Lluís Tomàs (p), Bruno di Benedetto, Maxi Oruste, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto  – cinc inicial – Xixi Creus, Armando Sánchez, Raúl Fernández, Pol Besolí i Gerard Folgueras (p).

CE Vendrell (2): Gerard Camps (p), Xavi Crespo, Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, i Guido Pellizzari - cinc inicial – Pablo Nájera, Gerard Miquel, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (10') Andreu Tomàs; 1-1 (9') Emanuel Necchi; 2-1 (10') Andreu Tomàs; 3-1 (36') Bruno di Benedetto; 4-1 (37') Bruno di Benedetto; 5-1 (40') Xixi Creus, i 5-2 (47') Emanuel Necchi, de falta directa.

Àrbitres: Iván González i Josep Antoni Ribó.

Faltes d'equip: Lleida Llista Blava: 12 / CE Vendrell: 10

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres