Tennis Taula

Edgar Mataró doble campió de Catalunya

Redacció El Vendrell 03-06-2019 17:00 Lectures 731
Edgar Mataró al podi individual. Eix

Edgar Mataró al podi individual. Eix

El vilanoví Edgar Mataró, jugador del CETT Esparreguera, ha disputat a Calella durant aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de tennis taula adaptat.

Dissabte es disputava la prova per equips. El palista vilanoví feia equip amb R. Sabio, company a la selecció espanyola, i actualment jugador del TT L’Hospitalet.

En la fase de grups l’equip del CETT Esparreguera/TT L’Hospitalet partien com a caps de sèrie i mostraven la seva superioritat en vèncer tots els partís de grup per 3-0 i passar a les semifinals.

En les semifinals també s’imposaven per un clar 3-0 per arribar a la final com a favorits. En la aquesta s’enfrontaven a un combinat de CTT Cardedeu (J. Azcon, número 2 del rànquing català) i TT Nàstic Tarragona (J. Rodríguez). L’equip del jugador vilanoví (CETT Esparreguera/ TT L’Hospitalet) tornava a mostrar la seva superioritat guanyant la final per un contundent 3-0, així l’Edgar Mataró es proclamava Campió de Catalunya Adaptat en la modalitat per equips.

Diumenge era el moment de la prova individual. El jugador del CETT Esparreguera tornava a mostrar la seva superioritat en la fase de grups en guanyar tots els partits per 3-0, per passar a les eliminatòries, on s’enfrontava en quarts de final a E. Nuñez repetint resultat i victòria.

Arribava la fase final on en primer lloc s’enfrontava al sempre difícil rival J. Azcon. Malgrat perdre el primer set el palista vilanoví mostrava una gran concentració i es refeia guanyant de forma seguida els següents tres sets.

La final era contra el seu company de la modalitats per equip (campions dissabte) en R. Sabio (actual número 1 del rànquing català). Dura final contra un gran rival, afrontada pel jugador del CETT Esparreguera amb optimisme. Edgar guanyava el primer set i perdia el segon.

Amb un resultat 1-1 a la final era fonamental la concentració i l’estat mental, i a més de la part tècnica fou en aquests aspectes on el jugador vilanoví mostrava la seva superioritat per emportar-se els dos següents sets i guanyar la final per 1-3. Així doncs Edgar Mataró Campió de Catalunya Adaptat Absolut 2019.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres