BTT

La prova infantil de BTT Cuabarrada Kids torna aquest diumenge 9 de juny

Redacció Canyelles 05-06-2019 10:07 Lectures 682
Cursa Cuabarrada. Eix

Cursa Cuabarrada. Eix

Participants d'arreu es concentren a Canyelles en aquesta nova prova puntuable per a la Copa de Catalunya de BTT Infantil.

La zona de l'aparcament de l'escola Sant Nicolau és el punt de trobada per a aquesta cursa de BTT infantil, organitzada pel club ciclista O2sports amb la col•laboració de l'Ajuntament de Canyelles,  sota la supervisió de la Federació Catalana de Ciclisme.

Tot està preparat per a una gran matinal de BTT infantil. Part  del circuit de la Cuabarrada Sènior  s'ha habilitat com a circuit per als més menuts, un circuit tècnic i molt bonic per gaudir.  La prova és puntuable per al Campionat de Catalunya de BTT Infantil, amb la qual cosa s'esperen molts participants de fora del municipi i la comarca.

S’espera la participació d’un centenar de nens i nenes de diferents edats i de diferents indrets de Catalunya, repartits en les categories Prebenjamí, Benjamí, Principiants, Aleví i Infantil.

El grup de nens i nenes del club Bike Kids Canyelles, activitat extraescolar que té lloc tot els divendres de 17h a 18h al pàrquing de l’escola Sant Nicolau, seran els representants del municipi en aquest campionat.

l el fet que sigui puntuable per al campionat de Catalunya fa que molts participants arribin de fora. És per això que l'organització ha facilitat una zona Camper per als participants que vénen de fora en autocaravana i hi passaran la nit.

Inscripció i més informació

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No