L’equip que entrenen els sitgetans Rafa Porras i Arturo Valera guanyen la promoció aconseguint l’objectiu en la seva primera temporada

L’Olivella ja és equip de Segona Catalana. Toni Muñoz

La Torreta CF 3 – CE Olivella 2

Per l’Olivella el diumenge 8 de juny es recordarà com el dia que es donava el salt a la segona catalana, acabant la feina iniciada a la segona setmana de setembre, en una temporada increïble a la que potser s’esperava que fos de transició degut a que pràcticament es començava de nou, però en la que el tàndem tècnic Rafa Porras i Arturo Valera així com els jugadors han cregut en tot moment que tenia que ser la seva.

Tot i perdre al Municipal de la Torreta per 3 a 2 en un partit increïble davant un molt bon equip, els de Rafa Porras treien molta renda dels dos gols marcats en aquest enfrontament, el primer un gran gol de Manel Sánchez al minut 6, ja que havien encaixat el gol local al primer minut, el segon abans de la mitja hora d’Adrià Alonso que encarava l’eliminatòria anant al descans amb aquest marcador.

Un penal molt rigorós per mans dintre de l’àrea del Olivella, feia reaccionar a la Torreta que en un minut capgirava el marcador i es posava per davant amb el 3 a 2 al minut 52, a partir d’aquí l’esperit de sacrifici de l’Olivella va ser fonamental per donar la cara i creure en que es podia aconseguir i ho van donar tot, lluitant totes les pilotes i fins i tot enviant una al pal en el darrer sospir del matx, d’aquesta manera en un gran partit es tocava el cel portant jugadors i tècnics així com tota la seva afició a l’Olivella a la Segona Catalana.

Ho deia el mateix Rafa Porras a la fi del partit, la clau havia estat no encaixar cap gol en el partit d’anada, “ha estat una temporada increïble i estic molt content dels meus jugadors i cos tècnica, així com amb la nostra afició, ara hem de gaudir de l’ascens per començar a pensar en la Segona Catalana els propers dies”.

L’Olivella tanca una temporada sense perdre cap partit al seu camp, amb 13 victòria i quatre empats així com el partit d’anada de la promoció.

Darrera alineació a la Tercera Catalana:

CF Olivella: Alex Rovira, Joey Portillo, (Marc Montaner 65) David Carrasco, (Javi Sevilla 65) Victor Olmedo, Idris Divols, Enric Bono, (Marti Díaz 89) Manel Sánchez, Adrià Alonso, Edgard Garcia, (Ricard Fernàndez 70) Marc Garcia, Sergi Llorens, (Eloi Riera 89) així com el delegats, Oscar i Yerai, el Fisio Dani Valle i els utillers Quique Sevilla i Jose Maria Barberà.