CTT Vilanova

Gimeno quart, Alday setè al top català

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 11-06-2019 11:16 Lectures 975
Bernat Gimeno amb Felix Avila d’entrenador. Eix

Bernat Gimeno amb Felix Avila d’entrenador. Eix

Disputat a les Borges Blanques el top català d’edats. Competició que aplega als 8 millors de cada categoria.

En benjamí Bernat Gimeno segueix progressant molt ràpid i fregava el pòdium amb el quart lloc. De fet un partit que anava guanyant 2-0 i es va escapar marcava la distància. Quatre partits guanyats i tres perduts i la sensació de progressar entre els millors de Catalunya.

Setè lloc en juvenil per Pablo Alday. Ja un èxit haver entrat i es salda el dia amb un triomf i set perduts. 5 de les derrotes en cinc sets i molt ajustats, demostrant que no està lluny del nivell i a l’hora que s’han de saber jugar els finals de partit. Jornada d’un desgast físic important en una sala on la calor ja apreta de valent.

Violeta Escobar classificada pel top, no va poder participar-hi, quan tenia opcions clares d’entrar al pòdium.

Per acabar la temporada ja enfilen els jugadors del Vilanova els campionats d’Espanya d’edats, a Tarragona. En dues setmanes i amb la proximitat geogràfica molts jugadors/es del club hi prendran part i poden tenir protagonisme important.

El CTT Vilanova obre les inscripcions al tradicional open Vilanova, com cada temporada el 6 i 7 de Juliol a Casernes, colofó d’una llarga i fructífera temporada.

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No