CTT Vilanova

Gimeno quart, Alday setè al top català

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 11-06-2019 11:16 Lectures 1482
Bernat Gimeno amb Felix Avila d’entrenador. Eix

Bernat Gimeno amb Felix Avila d’entrenador. Eix

Disputat a les Borges Blanques el top català d’edats. Competició que aplega als 8 millors de cada categoria.

En benjamí Bernat Gimeno segueix progressant molt ràpid i fregava el pòdium amb el quart lloc. De fet un partit que anava guanyant 2-0 i es va escapar marcava la distància. Quatre partits guanyats i tres perduts i la sensació de progressar entre els millors de Catalunya.

Setè lloc en juvenil per Pablo Alday. Ja un èxit haver entrat i es salda el dia amb un triomf i set perduts. 5 de les derrotes en cinc sets i molt ajustats, demostrant que no està lluny del nivell i a l’hora que s’han de saber jugar els finals de partit. Jornada d’un desgast físic important en una sala on la calor ja apreta de valent.

Violeta Escobar classificada pel top, no va poder participar-hi, quan tenia opcions clares d’entrar al pòdium.

Per acabar la temporada ja enfilen els jugadors del Vilanova els campionats d’Espanya d’edats, a Tarragona. En dues setmanes i amb la proximitat geogràfica molts jugadors/es del club hi prendran part i poden tenir protagonisme important.

El CTT Vilanova obre les inscripcions al tradicional open Vilanova, com cada temporada el 6 i 7 de Juliol a Casernes, colofó d’una llarga i fructífera temporada.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No