Tennis

José Gómez i Joan Cardona campions d'Espanya de dobles

Club Tennis Vilanova Vilanova i la Geltrú 14-06-2019 21:33 Lectures 1760

El Club Tennis Vilanova està d'enhorabona. Aquest passat cap de setmana, dos dels seus jugadors es van proclamar campions d'Espanya en dobles +35. En José Gómez, membre de la Junta Directiva i soci de tota la vida, va formar tàndem amb en Joan Cardona, director esportiu de l'àrea de tennis.

El partit de semifinals va ser molt complicat. El van jugar contra dos jugadors del País Basc, un d'ells l'actual campió d'Espanya de +45 i l'altre un jugador molt potent físicament. Els jugadors del Club Tennis Vilanova van començar el partit molt bé i es van emportar el primer set amb més facilitat del que es pensaven. El segon set ja va ser més complicat però van poder anar per davant al resultat tota l'estona i els va pesar als rivals, amb un resultat final de 6/3 6/4.

La final també va ser molt disputada. Van tenir davant dos jugadors molt agressius, amb un gran servei. Va ser un dia amb molt de vent i en José i en Joan es van saber adaptar millor a les condicions adverses. Al primer set van poder fer un break i el van mantenir fins al final: 6/3.
Al segon, els rivals van pressionar molt i els nostres jugadors van anar per darrere tot el set, però amb la capacitat de sacrifici i perseverança que els caracteritza, van poder endur-se'l per 7/5.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No