Hoquei patins

El Noia Freixenet incorpora Jordi Ferrer per al projecte 2019/20

CE Noia Sant Sadurní d'Anoia 18-06-2019 11:34 Lectures 772
Jordi Ferrer fitxa pel Noia Freixenet. Eix

Jordi Ferrer fitxa pel Noia Freixenet. Eix

Jordi Ferrer (El Vendrell, 1987) és la segona alta del Noia Freixenet per a la propera temporada. Ferrer torna a l’Olímpic on hi va jugar durant dos anys quan era infantil. Prové del Vendrell on ha jugat les sis últimes temporades i ha guanyat una Copa del Rei (2013/14) i una Lliga Catalana (2014/15).

La seva trajectòria esportiva va començar al Vendrell quan tenia 3 anys i, després del seu pas per Sant Sadurní, es va incorporar a les categories formatives del FC Barcelona, on hi va estar cinc anys. En el seu últim any de júnior va guanyar l’Europeu de Saint Omer amb la selecció espanyola.

Com a sènior va començar la seva carrera a Tenerife durant dos anys, on la temporada (2007/08) va guanyar la Copa de la CERS. Després va estar dues temporades a Vilanova on va ser subcampió de la Copa del Rei (2009/10) i subcampió de la Copa de la CERS (2010/11). Aquella mateixa temporada va jugar, amb la selecció espanyola, el torneig de Montreux.

Abans de tornar al Vendrell, va disputar una temporada amb el Reus Deportiu (2011/12) i una altra amb el CP Vilanova (2012/13).

Segona incorporació

Jordi Ferrer és la segona novetat del projecte del Noia Freixenet 2019/20, després que la setmana passada es comuniqués l’alta de Pol Manrubia. També han assegurat la seva continuïtat els porters Xus Fernández i Martí Zapater; així com els jugadors Aleix Esteller, Xavi Costa i Sergi Aragonès.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No