Hoquei patins

El Noia Freixenet incorpora Jordi Ferrer per al projecte 2019/20

CE Noia Sant Sadurní d'Anoia 18-06-2019 11:34 Lectures 555
Jordi Ferrer fitxa pel Noia Freixenet. Eix

Jordi Ferrer fitxa pel Noia Freixenet. Eix

Jordi Ferrer (El Vendrell, 1987) és la segona alta del Noia Freixenet per a la propera temporada. Ferrer torna a l’Olímpic on hi va jugar durant dos anys quan era infantil. Prové del Vendrell on ha jugat les sis últimes temporades i ha guanyat una Copa del Rei (2013/14) i una Lliga Catalana (2014/15).

La seva trajectòria esportiva va començar al Vendrell quan tenia 3 anys i, després del seu pas per Sant Sadurní, es va incorporar a les categories formatives del FC Barcelona, on hi va estar cinc anys. En el seu últim any de júnior va guanyar l’Europeu de Saint Omer amb la selecció espanyola.

Com a sènior va començar la seva carrera a Tenerife durant dos anys, on la temporada (2007/08) va guanyar la Copa de la CERS. Després va estar dues temporades a Vilanova on va ser subcampió de la Copa del Rei (2009/10) i subcampió de la Copa de la CERS (2010/11). Aquella mateixa temporada va jugar, amb la selecció espanyola, el torneig de Montreux.

Abans de tornar al Vendrell, va disputar una temporada amb el Reus Deportiu (2011/12) i una altra amb el CP Vilanova (2012/13).

Segona incorporació

Jordi Ferrer és la segona novetat del projecte del Noia Freixenet 2019/20, després que la setmana passada es comuniqués l’alta de Pol Manrubia. També han assegurat la seva continuïtat els porters Xus Fernández i Martí Zapater; així com els jugadors Aleix Esteller, Xavi Costa i Sergi Aragonès.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres