Natació

El 4x50 estils masculí benjamí es proclama Campió de Catalunya

El 4x50 estils masculí benjamí del Club Natació Sitges. Eix

Final de Relleus Benjamí

L’equip benjamí i prebenjamí del Club Natació Sitges va disputar el passat dissabte la Final de Relleus a les instal·lacions de l’històric CN Reus Ploms. El CN Sitges va prendre part amb gairebé 40 esportistes que van participar en una de les grans festes de la natació catalana juntament amb més de 1500 nedadors i nedadores de tota Catalunya i Andorra.

En una categoria on el que prima és la participació i l’adquisició de rutines tècniques, els sitgetans, van estar a l’alçada i van prendre part en totes les 15 proves de que va constar la competició, aconseguint dues posicions de podi amb la tercer posició del relleu mixte de papallona i braça format per l’Oliver Roch, la Ona Portillo, el Jan Garcia i l’Àfrica Garcia, només supuerats per la UE Horta i pel CN Calella i la primera posició en el 4x50 estils masculí amb el relleu format per en Roger Huete, en Jan Garcia, l’Oliver Roch i en Luca Hoek, superant al podi a la Federació Andorrana i al CE Mediterrani.

Travessia de Cambrils

En Pol Roch guanya el Doble Repte de Cambrils

El Circuit Català de Travessies d’Aigües Obertes ja està en marxa i, en la primera participació de la temporada dels sitgetans han començar a arribar les primeres victòries.

En Pol Roch va ser el guanyador del Doble Repte de Cambrils, prova que consistia en la suma de temps de les travessies de la Milla on va ser primer classificat i de la Doble Milla, on va aconseguir la segona posició.

També han representat al CN Sitges, en categoria benjamins l’Oliver Roch, la Aafke Roch i la Sofia Sosa, en infantils en Teo Roch, en Júniors l’Alvaro Bravo i la Emma de Ronne i en Màsters en Nacho Garcia, en Raul Roch i en Jordi Roch.