Eurocopa

El penedesenc Marc Roca es proclama campió d'Europa sub-21

El futbolista de La Granada ha estat titular de la selecció espanyola de futbol els 90 minuts en els darrers tres partits

El penedesenc Marc Roca es proclama campió d'Europa sub-21. UEFA

El futbolista granadenc Marc Roca s'ha proclamat aquest diumenge campió d'Europa sub-21. El migcampista del RCD Espanyol ha estat titular jugant els 90 minuts en els darrers tres partits, va marcar un gol a la semifinal i s'ha confirmat com un dels homes claus de la selecció espanyola sub-21. De fet, en els darrers dies la premsa esportiva apunta la possibilitat que sigui el nou fitxatge del Bayer de Múnich.

Roca va ingressar al planter del RCD Espanyol el 2008, als 11 anys, i el 26 d'agost de 2016, va debutar amb el primer equip – i a La Liga – com a titular en un empat 2–2 a casa contra el Màlaga CF. El setembre de 2017 es va decidir assignar-li el dorsal número 21, molt simbòlic degut al fet que cap altre jugador l'havia lluït des de la mort del capità Dani Jarque el 2009.