Esport solidari

L’AECC organitza el torneig benèfic de golf XXV Gran Premi AECC – XII Memorial Roberto Oleart

Els diners recaptats en aquesta cita solidària seran destinats a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i en ajudes directes als malalts i a les seves famílies

Redacció Sitges 01-07-2019 16:16 Lectures 1769

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona organitza per aquest cap de setmana, 05 i 06 de juliol, el XXV Gran Premi AECC – XII Memorial Roberto Oleart, torneig de golf benèfic.

Els diners recaptats en aquesta cita solidària seran destinats a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i en ajudes directes als malalts i a les seves famílies. El torneig tindrà lloc al Club de Golf Terramar de Sitges.

Les inscripcions es poden realitzar a la secretaria del club fins aquest dijous 04 de juliol a les 11:00 hores. El cost de la inscripció és de 65 € pel divendres, 75 € per dissabte (per als socis el preu és de 50 €). També hi ha la possibilitat de col·laborar a la finalitat benèfica a través del ‘Forat 0’, amb aportacions solidàries.

A l’acabar la jornada del dissabte es portarà a terme l’entrega de premis, els assistents al qual participaran en un sorteig amb diversos regals. A aquest sorteig també hi participaran les persones que participin al ‘Forat 0’ amb un import igual o superior als 50 euros.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres