Esport solidari

L’AECC organitza el torneig benèfic de golf XXV Gran Premi AECC – XII Memorial Roberto Oleart

Els diners recaptats en aquesta cita solidària seran destinats a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i en ajudes directes als malalts i a les seves famílies

Redacció Sitges 01-07-2019 16:16 Lectures 1996

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona organitza per aquest cap de setmana, 05 i 06 de juliol, el XXV Gran Premi AECC – XII Memorial Roberto Oleart, torneig de golf benèfic.

Els diners recaptats en aquesta cita solidària seran destinats a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i en ajudes directes als malalts i a les seves famílies. El torneig tindrà lloc al Club de Golf Terramar de Sitges.

Les inscripcions es poden realitzar a la secretaria del club fins aquest dijous 04 de juliol a les 11:00 hores. El cost de la inscripció és de 65 € pel divendres, 75 € per dissabte (per als socis el preu és de 50 €). També hi ha la possibilitat de col·laborar a la finalitat benèfica a través del ‘Forat 0’, amb aportacions solidàries.

A l’acabar la jornada del dissabte es portarà a terme l’entrega de premis, els assistents al qual participaran en un sorteig amb diversos regals. A aquest sorteig també hi participaran les persones que participin al ‘Forat 0’ amb un import igual o superior als 50 euros.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No