Tennis Taula

Els vilanovins acumulen experiència al campionat d’Espanya d’edats

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 02-07-2019 10:06 Lectures 1559
Pol Espejo del CTT Vilanova. Eix

Pol Espejo del CTT Vilanova. Eix

El CTT Vilanova fa record de participants i equips en un campionat d’Espanya d’edats. Aprofitant la proximitat al disputar-se a Tarragona. Sense aconseguir medalles, una gran quantitat de jugadors passen rondes i fan partits notables.

En pre-benjamí bon debut de Pol Espejo, com segon de grup entrava al quadre on arribaria fins 1/8 final perdent amb el català Francisco Serrano.

En benjamí masculí comencen apuntar bones maneres Bernat Gimeno i Albert Feliu que perdien per equips als setzens de final 1-3 amb el Rivas de Madrid. En individual Gimeno entrava al quadre fins als setzens, com en el dobles fent parella amb Jordi Ruiz.

En femení es va acostar al pòdium Violeta Escobar, en equip Vilanova-Ganxets Reus perdien als quarts de final 1-3 amb el Castrillón d’Astúries. A vuitens es quedava la vilanovina en cinc ajustats sets amb la seva companya d’equip Laia Casanovas, amb la que també arribaria fins quarts de final en dobles.

En aleví equip de noies Candela Caelles i Giulia Anaya no podrien entrar al quadre en individual i equips, ja un èxit estar al campionat d’un tennis taula femení al Vilanova que comença a consolidar-se.

Mateixa trajectòria per l’equip masculí infantil amb Pau Sorio, Valentín Escobar, Rubén Gómez i Sergi Plotnikov, davant el major repte al que s’han enfrontat a dia d’avui.

Dos equips presentava el Vilanova en juvenil. No van aconseguir entrar al quadre els dos. Si en individual Joan Ruiz, Pablo Alday, Biel Garrote, Albert Carmona. Perdien a la fase de grups Sergi Ramírez, Abel Masegosa, Arnau Mestres.

A 1/32 Pablo Alday estava molt a prop de donar la campanada perdent en set sets 12-10 el darrer amb el cap de sèrie Norbert Tauler. En dobles la parella Ruiz-Alday seria la que arribaria més lluny fins als setzens.

Meritori equip de sub-23, format amb un sol jugador de l’edat Josep Marsal i la resta juvenils. Aconseguint entrar al quadre, perdent 0-3 setzens amb el Metro València.

En individual entren al quadre Alday, Garrote, Carmona perdent en primera ronda.

Excel·lent paper en dobles de Ruiz-Alday passant tres rondes fins als vuitens.

Així acaba la competició oficial de la temporada, amb bones perspectives de progrés per molts joves jugadors del club.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No