Festa Major 2019

La 8a Cursa de Sant Fèlix se celebrarà el diumenge 28 de juliol

Les persones inscrites obtindran el 50% de descompte en la Mitja Marató Espirall-Vilafranca 2019 i a la 10K Vilafranca 2020

Redacció Vilafranca del Penedès 03-07-2019 9:55 Lectures 2118
La 8a Cursa de Sant Fèlix se celebrarà el diumenge 28 de juliol. EIX

La 8a Cursa de Sant Fèlix se celebrarà el diumenge 28 de juliol. EIX

La 8a Cursa de Sant Fèlix tindrà lloc el diumenge 28 de juliol, a les 10 del matí, des de la plaça Jaume I. La cursa pretén ser un moment festiu i popular, durant el qual grans i petits/es podran escollir entre el recorregut de 2 km o de 4 km. Es tracta de fer el circuit 1 o 2 vegades, respectivament. Com a novetat d’enguany, quan acabi la cursa hi haurà una botifarrada popular a la plaça Jaume I. La botifarrada també estarà oberta a persones que no participin a la cursa.

Les persones que s’apuntin a la cursa obtindran un descompte del 50% en la Mitja Marató Espirall-Vilafranca 2019 i a la 10K Vilafranca 2020. Aquest descompte no es podrà afegir a altres promocions.

Les inscripcions es podran realitzar al web http://festamajor.vilafranca.cat. També us podeu inscriure presencialment al local de la Festa Major de Vilafranca, els dissabtes al mercat, de 10h a 13:30h, i a la parada dels Administradors al Vijazz.

El preu per participar en la cursa i a la botifarrada és de 7€. També hi haurà la possibilitat de comprar tiquets per l’esmorzar popular el mateix dia de la cursa.

La cursa és organitzada per la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, conjuntament amb l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona, Correm per la terra, Club d’Atletisme Vilafranca, Esportiu Penedès i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Els Administradors/es de la FM 2019 planten la parada de venda de marxandatge festamajorenc, coincidint amb el Vijazz

Aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del Vijazz, els Administradors de la Festa Major 2019 muntaran la parada de venda dels productes de marxandatge festamajorenc a la rambla de Nostra Senyora. L’estand festamajorenc estarà situat a la filera central de la rambla, a l’alçada de la plaça Llorens i Barba. S’hi podran obtenir els productes que habitualment es poden trobar a la parada. Els Administradors obriran la parada divendres, dissabte i diumenge, a partir de les 17.30h.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No