Triatló

Nou èxit esportiu a Banyoles

Vilarenc Aqua Calafell 09-07-2019 9:32 Lectures 664
La secció de triatló del Vilarenc Aqua,. Eix

La secció de triatló del Vilarenc Aqua,. Eix

La secció de triatló del Vilarenc Aqua, va participar el dissabte 29 de juny al Triatló Infantil de Banyoles que es va celebrar a la capital del Pla d'Estany, aconseguint un nou èxit esportiu de la mà de tots els membres que van participar, destacant la primera posició absoluta de la Nayara Da Silva i la segona del seu germà Adrià, benjamí i prebenjami respectivament.

En aquesta prova, van participar també amb excel·lents resultats, en Pol Giménez (benjamí), Mar Ortega (aleví), el Yannick Hagemann (aleví) i el Lucian Vovk (Aleví). La prova es va dur a terme íntegrament a la zona de bany del Club Natació Banyoles, el Parc de la Draga, i el carril bici del costat del Llac.

També el diumenge 30 de juny, el club va participar en el II Aqua-Fastriatlon Jove, al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels. En aquest Aquatló, van prendre part també amb una gran prestació dels alevins Oscar Mignorance i el Lucian Vovk, aquest últim va fer doblet de competicions, i els cadets, Carlota Caballero, Natalia Mignorance i Alejandro García.

La propera cita esportiva serà el 20 de juliol al Triatló Infantil del Prat i el 27 del mateix més en el Aquatló Jove de Cunit.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres