Triatló

Nou èxit esportiu a Banyoles

Vilarenc Aqua Calafell 09-07-2019 9:32 Lectures 1528
La secció de triatló del Vilarenc Aqua,. Eix

La secció de triatló del Vilarenc Aqua,. Eix

La secció de triatló del Vilarenc Aqua, va participar el dissabte 29 de juny al Triatló Infantil de Banyoles que es va celebrar a la capital del Pla d'Estany, aconseguint un nou èxit esportiu de la mà de tots els membres que van participar, destacant la primera posició absoluta de la Nayara Da Silva i la segona del seu germà Adrià, benjamí i prebenjami respectivament.

En aquesta prova, van participar també amb excel·lents resultats, en Pol Giménez (benjamí), Mar Ortega (aleví), el Yannick Hagemann (aleví) i el Lucian Vovk (Aleví). La prova es va dur a terme íntegrament a la zona de bany del Club Natació Banyoles, el Parc de la Draga, i el carril bici del costat del Llac.

També el diumenge 30 de juny, el club va participar en el II Aqua-Fastriatlon Jove, al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels. En aquest Aquatló, van prendre part també amb una gran prestació dels alevins Oscar Mignorance i el Lucian Vovk, aquest últim va fer doblet de competicions, i els cadets, Carlota Caballero, Natalia Mignorance i Alejandro García.

La propera cita esportiva serà el 20 de juliol al Triatló Infantil del Prat i el 27 del mateix més en el Aquatló Jove de Cunit.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No