Gimnàstica

Resultats dels gimnastes del CG Vilanova al Campionat estatal

Aina Ballester al podi. Eix

El Campionat estatal de Gimnàstica artística femenina i masculina es va celebrar a València del 30 de juny al 07 de juliol.

Els i les gimnastes del C. G.  VILANOVA van participar i gaudir d'aquesta gran experiència en diferents categories de Base femenina i masculina.

L'equip femení estava format per Aina Ballester, Noa Mortimer, Marta Guillén, Daniela García i Ivet López.

L'equip masculí el formaven l'Oriol García, el Rubén Pecellín i l'Edgar Ángel.

En general cal destacar la bona competició de tots/es els/les gimnastes, l'esforç, l'evolució i l'autosuperació que han demostrat tots ells/es al llarg de la temporada 2018-2019.

En categoria Base 5 femenina competien un total de 193 gimnastes d'arreu de l'estat espanyol.

L'Aina Ballester es va classificar en 16a. posició a la classificació general absoluta i va aconseguir la medalla de Bronze en la classificació individual per aparells en Barra d'equilibri.

També cal destacar la 5a. posició en l'aparell de Paral·leles de la Noa Mortimer que tot i haver empatat per punts amb la 3a. i la 4a. classificada es va quedar a portes de pujar al podi.

La Marta Guillén també va obtenir una bona posició en la Barra d'equilibri, acabant el campionat en la 19a. plaça a la classificació per aparells. La Daniela García va obtenir la seva millor classificació personal en l'aparell de Paral·leles.

En categoria Base 7 femenina competien 61 gimnastes en total, cal destacar la 22a. posició de la Ivet López  en la classificació individual en Barra d'equilibri.

En categoria Base 4 masculina, l'Oriol García va concloure la competició en la 21a. posició de la classificació general, destacant la 13a. plaça en l'aparell de Terra i la 18a. posició en la Barra fixe.

En categoria Base 3 masculina, el Rubén Pecellín va obtenir la 21a. plaça a la classificació general destacant la seva 18a. posició dentre 71 gimnastes en les paral·leles. L'Edgar Ángel va destacar en Barra fixe obtenint en aquest aparell la seva millor classificació personal.

Amb aquesta competició s'havia de finalitzar la temporada d'enguany però ens queda pendent el Campionat de Catalunya individual Gaf i Gam que es va anul·lar per l'onada de calor el passat 29 i 30 de juny, la Federació Catalana de Gimnàstica en ha comunicatque es farà una convocatòria especial a l'octubre o novembre 2019 durant la pre-temporada vinent.