Natació

Els nedadors del Club Natació Sitges van pujar al podi de Mataró

Jessica Sánchez puja tres cops al podi júnior

Els sitgetans al Campionat d'Espanya Master. Eix

Mataró va ser la seu d’un Campionat de Catalunya Júnior i del Trofeu Ciutat de Mataró en que, un any més, els nedadors del Club Natació Sitges van pujar al podi mostrant la seva vàlua.

La primera jornada de competició va deparar el primer podi i les primers marques destacables dels sitgetans, amb la Jessica Sánchez en la tercer posició del podi dels 50 lliures, en una final a la que va accedir després de guanyar un disputat desempat amb Silvia Martí del CN Rubí. En aquesta primera jornada també s’ha de destacar la marca aconseguida en els 50 lliures masculí per l’Alvaro Bravo, que li permet prendre part el proper mes d’agost al Campionat d’Espanya Júnior a Terrassa. La Nuria Piñol també va ser finalista en la prova dels 100 braça aconseguint la 13a posició absoluta. En aquesta primera jornada l’Eric Romero va nedar els exigents 200 esquena on va aconseguir la 29a posició.

En la segona jornada la Jessica va pujar novament al podi, en aquesta ocasió en la prova dels 50 esquena on va tornar a ser tercera, també van nedar les finals de 50 braça en Renato Valdez, que va ser 12è, prova que també nedarà a l’estatal de Terrassa, on buscarà trencar la barrera dels 30”, ja que una arribada no gaire afortunada no li va permetre fer-ho a Mataró per tant sols 4 dècimes de segon, i la Nuria Piñol que va ser 6a i també nedarà a Terrassa buscant millorar el seu registre personal per accedir també a les finals estatals, en aquests 50 braça femení també va prendre part la Natasha Aurilio, que va ser la 53a classificada.

A la darrera jornada de diumenge, marcada per la pluja de la sessió de finals de tarda, la Jessica va aconseguir el seu tercer bronze en els 100 esquena culminant així un gran campionat de Catalunya. En aquesta darrera jornada la Emma de Ronne va nedar els 1500 lliures on va millorar el seu temps personal en gairebé mig minut aconseguint aturar el cronòmetre en 20’07”, també l’Eric Oller va nedar els 200 braça i en Pol Roch els 100 esquena.

Campionat d’Espanya Màster
Tarragona, de l’11 al 14 de juliol

El passat cap de setmana, un total de 8 nedadors del Club  Natació Sitges van participar al campionat d'Espanya celebrat a la Piscina Sylia Fontana de Tarragona amb una gran actuació individual i grupal.

El Club va aconseguir una gran 39a posició de la general d’un total de 145 clubs que hi van prendre part, a més de 6 medalles individuals i un més en el relleu mixte de 4x50 estils.

La Mar Marzo va aconseguir les medalles de plata en els 200 estils, 400 lliures i 100 esquena i la quarta posició en els 50 papallona, en Joan Lluís Royo va pujar al segon lloc del podi per penjar-se la plata en els 200 esquena. en Matias Noriega es va penjar el bronze en els 50 lliures, a més de ser 4rt en els 50 papallona i 5è en els 100 lliures. L’Ivan Capo va ser 14è en 100 lliures, 18è en els 50 lliures i 19è en els 200 lliures i 50 braça. En Victor Trillo va finalitzar 6è en els 50 braça, 8è en els 100 braça i 15è en els 50 lliures. En Raul Roch va ser 5è en els 100 esquena i 6è en els 200 lliures mentre la Estel·la Roca era 5a en 50  braça, 6a en els 100 braça i 11a en els 50 papallona.

Menció especial, un any més, per en Jordi Bassols que va ser medalla d’or en els 50 i en els 100 lliures.