Atletisme

Mercè Guerra formarà part de la Selecció Catalana Absoluta

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-07-2019 17:08 Lectures 937
Mercè Guerra. Eix

Mercè Guerra. Eix

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT D’ATLETISME

L’atleta Vilanovina Mercè Guerra, que aquesta  temporada defensa la samarreta del Club Atletisme Avinent Manresa, va assolir la tercera posició a la prova de 3.000 metres obstacles, amb una millor marca personal de 10’40”74, en el curs del Camp. Catalunya Absolut que es va disputar el passat dia 14 de Juliol a l’estadi Joan Serrahima (Barcelona).

Amb aquest resultat la Mercè confirma la seva bona temprada realitzada amb l’Avinent Manresa, on ha disputat la Lliga Iberdrola de Divisió d’Honor i ha assolit bones marques tant en la prova de 3000 m. obstacles com en 1500 metres, on ha aconseguit una millor marca personal de 4’30”88 que suposa mínima pel campionat d’Espanya Absolut que se celebrarà a la Núcia (Alacant)

CAMPIONAT D’ESPANYA D’ATLETISME  DE FEDERACIONS AUTONÓMIQUES

Els resultats aconseguits aquesta temporada  han merescut la confiança del Comitè Tècnic de la Federació Catalana D’Atletisme que ha seleccionat a la Mercè, per formar part de la Selecció  Catalana Absoluta que disputarà el campionat d’Espanya de Federacions la propera setmana a  Pamplona.

Una potent Selecció Catalana, que aspira a assolir  el títol i que amb l’aparat femení, està encapçalada per les atletes internacionals absolutes Marta Galimany, Esther Guerrero i les recents medallistes del Campionat d’Europa sub-18 Maria Vicente, Jael Bestue i Sara Gallego,  entre d’altres .

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres